IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOŠNJAČKA STRANKA: POBJEDNICI smo današnjih izbora- ROŽAJE i BIJELO POLJE pokazali snagu partije…

Istorijski rezultat Bošnjačke stranke u Rožajama, gdje je osvojila apsolutnu vlast sa 22 mandata, pokazatelj je da je ta partija jedini autentični predstavnik bošnjačkog naroda u Crnoj Gori i istinski zastupnik prava bošnjačkog naroda, saopšteno je iz BS- a…

“BS će nastaviti da vodi ispravnu politiku kao i do sada. Hvala građanima na ogromnoj podršci koju su nam danas pružili. Naš fenomenalan rezultat u Rožajama pokazuje da Bošnjaci nedvosmisleno biraju Bošnjačku stranku kao svog političkog reprezenta i to je nešto što je dobro za sve buduće političke procese. Izuzetno smo zadovoljni rezultatom u Bijelom Polju, gdje smo osvojili pet mandata, što je pokazatelj rasta podrške našoj partiji i u tom gradu. Nema vlasti u Bijelom Polju bez BS, mi smo pobjednici današnjih izbora”, poručili su u toj partiji.

U BS-u su istakli da su zadovoljni rezultatom u Plavu, gdje su osvojili sedam mandata i pokazali da, kako kažu, imaju najstabilnije biračko tijelo.

Čitaj još:   BEHKA

“Ljudi sve više daju povjerenje Bošnjačkoj stranci i taj trend više niko neće moći da zaustavi. Bošnjačka stranka će biti dio buduće vlasti i u Baru, što je samo potvrda trenda da BS ide uzlaznom putanjom”, poručuju u toj partiji.

izvor: gradskiportal.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   UBIJEN ČOVJEK SA HILJADU LICA: Vođa "ISLAMISTIČKOG BLEKVOTERA" i bivši RUSKI SPECIJALAC koji je prešao na Islam... (foto/video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more