IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIHAJILO Anđušić (DPS): JAKOV Milatović, nastavlja putem kojim je CRNU GORU vodila vlada ZDRAVKA Krivokapića… (foto)

Upravo kao i sastav čuvene apostolske vlade, i JAKOV Milatović i novooformljeni kabinet ostao je uskraćen za predstavnike manjinskih naroda, ali pojačan reprezentativnim kadrom koji se više nego dokazao tokom svog prethodnog bavljenja javnim poslom…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, četvrtak, 22. VI. 2022… 13: 38… MIHAJILO Anđušić (DPS): JAKOV Milatović, nastavlja putem kojim je CRNU GORU vodila vlada ZDRAVKA Krivokapića… (foto)

Odabirom svojih savjetnika predsjednik Crne Gore Jakov Milatović jasno je stavio do znanja da će i iz kabineta Predsjedništva nastaviti onim putem kojim je našu državu vodila vlada Zdravka Krivokapića, čiji je bio dio, saopštio je Mihailo Anđušić, poslanik DPS- a u Skupštini Crne Gore.

Prema njegovim riječima, upravo kao i sastav čuvene apostolske vlade, i Milatovićev novooformljeni kabinet ostao je uskraćen za predstavnike manjinskih naroda, ali pojačan reprezentativnim kadrom koji se više nego dokazao tokom svog prethodnog bavljenja javnim poslom.

“Tako je njegov savjetnik za regionalni razvoj postao nekadašnji Krivokapićev ministar poljoprivrede Aleksandar Stojović – prvi i odgovorni za urušavanje ovog sektora. Čovjek kojem su usljed nezadovoljstva njegovim radom poljoprivrednici sa traktorima i ostalom mehanizacijom više vremena provodili protestvujući pred vladom nego na svojim imanjima i poljoprivrednim gazdinstvima, dok je on sa svojim saradnicima šetao bajkovitim plažama Senegala”, naveo je Anđušić.

Čitaj još:   HAPŠENJE NA JAHORINI: Blokirani putevi, tražio se, kriminalac sa tri crvene Interpolove potjernice... (foto)

Osim njega, dodaje Anđišić, Milatović je za svog savjetnika za bezbjednost i odbranu izabrao nekadašnjeg direktora ANB Dejana Vukšića– proruskog antinato zagovornika.

“Čovjeka koji je urušavao bezbjednosni sektor aferom “Simijanović”, svojim dovođenjem u vezi sa odavanjem povjerljivih podataka NATO- a, u čije vrijeme su ruski agenti i obavještajci mešetarili po Crnoj Gori i organizovali brojne susrete”, ocijenio je poslanik DPS-a.

Osim toga, zaključuje Anđušić, crnogorskoj javnosti ostaje nejasno da li su se ovi Milatovićevi savjetnici javili na konkurs koji je sam najavio i na svojim “zavidnim akademskim i profesionalnim referencama, kao i moralnim vrijednostima” druge konkurente ostavili iza sebe, ili je i to bilo jedno od praznih obećanja u moru populističkih poteza koji će Milatović željeti da bude što prije zaboravljeno…

izvor aktuelno.me

Čitaj još:   NENAD Čanak: JAKOV Milatović izabran na preporuku Mitropolije crnogorsko- primorske... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more