IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POTVRĐENO: NAKON HAOSA NA AERODROMU U BEOGRAD, pola putnika iz Podgorice stiglo bez prtljaga, avion pretežak za gorivo i kofere…

Više od pola putnika, koji su jutros stigli na beogradski aerodrom ”Nikola Tesla” avionom Airbus A320, crnogorske kompanije Air Montenegro, ostalo je bez prtljaga, saznaje portal Standard.

Kompanija Air Montenegro potvrdila je pisanje Standarda da je jutros dio putnika, koji su putovali na relaciji Podgorica- Beograd, stigli bez prtljaga.

“Na letu MNE 100 Air Montenegra iz Podgorice zbog operativnih razloga, nismo bili u mogućnosti da prtljag putnika na ovoj liniji dopremimo istim letom. Putnici su upoznati na vrijeme sa ovom situacijom i njihov prtljag će im biti isporučen u najkraćem mogućem roku, tokom današnjeg dana. Izvinjavamo se svim putnicima zbog ove neprijatnosti i zahvaljujemo na razumijevanju i kooperativnosti koju su pokazali”, saopšteno je iz AM.

Podsjetimo više od pola putnika, koji su jutros stigli na beogradski aerodrom ”Nikola Tesla” avionom Airbus A320, crnogorske kompanije Air Montenegro, ostalo je bez prtljaga.

Putnici crnogorske avio kompanije su portalu Standard rekli da u Beograd nije stiglo oko 80 kofera, te da je takva situacija izazvala nervozu i haos na aerodromu. Tražila su se objašnjenja i razlozi, ali su nezadovoljni putnici dobili samo informaciju da će koferi stići tokom dana.

Čitaj još:   "ODBRANA" GP URA, DEMOKRATE, DF- a i SNP- a od NALETA PES- a: Vanredni parlamentarni izbori na JESEN? (foto)

Na jutrošnjem letu Podgorica – Beograd, crnogorske avio kompanije Air Montenegro bilo je 180 putnika.

Kako nezvanično saznaje portal Standard, razlog cijelog haosa je bizaran, a leži u činjenici da je avion Eirbus320 sinoć letio za Izrael gdje je napunio gorivo, ali, po svemu sudeći, previše. Zato se jutros u avion nije smio ubaciti sav prtljag zbog bezbjednosti putnika! Naravno, o tome ih niko nije obavijestio.

Crnogorska nacionalna aviokompanija Air Montenegro avion tipa “airbus A320” je uzela u zakup zajedno sa posadom, od hrvatske aviokompanije Trade Air iz Zagreba.

Ovaj “airbus A320” je star 21 godinu, a uzet u tzv. wet lease, odnosno kratkoročni zakup sa posadom.

Riječ je o osjetno većem avionu od postojeća dva “embraera E195” koji su u vlasništvu Air Montenegra i koji imaju po 116 sjedišta.

izvor: standard.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more