IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SAVO Kentera: Onaj ko ne poštuje ovu državu neka ide u onu koja mu je milija, voljet je ne morate, ali je morate poštovati… (video)

Pred Odborom biće nastavljeno saslušanje premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, kao i ministara Filipa Adžića, Raška Konjevića i Ranka Krivokapića.

“Izvršiće se i saslušanje doskorašnjeg v.d. direktora Agencije zanacionalnu bezbjednost Sava Kentere, v.d. vrhovnog državnog tužioca Maje Jovanović, glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića i pomoćnika direktora Uprave policije Dejana Kneževića, povodom aktuelnih dešavanja u bezbjednosnom sektoru, sa posebnim osvrtom na pitanje o eventualnom švercu cigareta i oblasti međunarodne diplomatije”, saopšteno je ranije iz Skupštine…

Savo Kentera je istakao da se Odbor koristi kao platforma za plasiranje političkih poruka.

“Ja sam čovjek Crne Gore i službu sam vodio u najboljem interesu ove države, ali sam prekinut u tome na način na koji ste svi vidjeli. Još jedan sajber napad da se desio nikakve koristi ni Rusija ni niko ne bi imao, jer nam je sve stradalo u prvom napadu, da idu tenkovima nije realno, ali je realno da vas gađu u srce bezbjednosnog sistema. Urađeno je na NATO konferenciji, kao šamar cijeloj međunarodnoj zajednici, na Putinov rođendan – ja u slučajnosti ne vjerujem”, istakao je Kentera.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: TAKSISTA NAPAO TINEJDŽERKU, Uhapšen za polno uznemiravanje... (foto)

Kako dodaje, kad raidte sa saveznicima nemate problem, ali u CG pored onih koji su saveznici ima veliki broj onih koji ne misle dobro ovoj državi – ruska i srpska agenturna mreža.

“Ne mrzim ni Srbe ni SPC. Ako neko nije protiv srpskog naroda onda ja to nijesam, ali jesam protiv svih onih koji rade protiv interesa ove države i uvijek ću biti protiv njih. Ne očekujem od vas da volite Crnu Goru, ali je poštujte. Oni koji ne žele da poštuju ovu državu i institucije sistema nemaju šta ovdje da traže, nek idu tamo u onu državu koja im je milija”, kaže Kentera.

Ističe i da nikakvog planiranja hapšenja Kneževića nije bilo, niti ga je iko pominjao.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more