IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Ubijeno 8 ljudi, među njima 6 djece, imali su izmđu 1 i 13 godina… (foto, video)

U GRADU Broken Arrow u američkoj saveznoj državi Oklahomi ubijeno je šestero djece, a navodno su ih ubile dvije odrasle osobe koje su također pronađene mrtve– radi se o ubojstvu i samoubojstvu…

BROKEN ARROW: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 29- X- 00: 14… UŽAS: Ubijeno 8 ljudi, među njima 6 djece, imali su izmđu 1 i 13 godina… (foto, video)

Američki mediji javljaju kako je u tijeku istraga ovog zločina u kojem je smrtno stradalo ukupno 8 ljudi. Na kući u kojoj su pronađena tijela izbio je požar, a vatrogasne službe i policija vjeruju kako nijedna od žrtava nije stradala zbog požara, već da se radi o ubojstvima i samoubojstvu. 

Tijela imala tragove nasilja

“U ovom trenutku ne vjerujemo da je bilo koja od žrtava umrla od požara, no konačnu odluku o uzroku smrti donijet će vještak”, rekao je šef lokalnih vatrogasaca Jeremy Moore. 

Čitaj još:   HABIB: Izjavom o Muhamedu Salahu, podigao Evropu na noge...

Kad su ekipe ušle, pronašle su dvije mrtve odrasle osobe u prednjem dijelu kuće s ozljedama s tragovima nasilja. Tijela djece bila su u spavaćoj sobi u stražnjem dijelu kuće, prostoriji u kojoj je izbio požar. 

BONUS VIDEO: 8 found dead after Tulsa suburb house fire; homicide feared

izvor agencije

Milo ĐUKANOVIĆ: ”Želimo da vjerujemo da su slike 90- ih ostale iza nas i da smo dovoljno mudri da gradimo bolju budućnost na Balkanu” (foto, video)

Trideset godina nakon suočavanja sa enormnim prilivom izbjeglica iz bivše Read more

Čitaj još:   STANDARD ''ČIKA'' PREMIJERA: Koliko Krivokapić drži riječ? (video)