IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZ BEOGRADA MEDIJI JAVILI: Vučić izdao naredbu i podigao “migove 29”… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izdao je danas zvaničnu naredbu… Vučić digao Migove 29 i naredio momentalno uništenje!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 01- XI- 16: 34… IZ BEOGRADA MEDIJI JAVILI: Vučić izdao naredbu i podigao “migove 29”… (foto, video)

Naredba iz Kabineta Predsjednika Srbije Aleksandra Vučića glasi da sve neprijateljske bespilotne letelice na teritoriji centralne Srbije budu momentalno uništene.

Kako beogradske “Novosti” saznaju, on na ovaj korak odlučio poslije incidenta koji se desio na području iznad Merdara i u okolini Raške, kada su nepoznati dronovi osmatrali kasarne i položaje Vojske Srbije, prenosi B92.

“Nedugo zatim, uočeni objekti napustili su vazdušni prostor centralne Srbije, a da to nisu učinili, bili bi uništeni jer je vrhovni komandant izdao naređenje da se odmah dejstvuje protivvazduhoplovnim oruđem”, pišu režimske “Novosti”.

U cilju sprečavanja daljih neprijateljskih aktivnosti podignuti su srpski “migovi 29” u akciji praćenja i eventualnog napada na neprijateljske letelice.

Čitaj još:   SKOPLJE Glas naroda na referendumu o novom imenu, ulazak u EU i NATO...

Nedugo zatim, uočeni objekti napustili su vazdušni prostor centralne Srbije, a da to nisu učinili, bili bi uništeni jer je vrhovni komandant izdao naređenje da se odmah dejstvuje protivvazduhoplovnim oruđem.

BONUS VIDEO. Srbija ima MIGOVE 29 PANCIR,MISTRALE,TENKOVE! Beograd je superiorniji od nas!

izvor (SB)

Milo ĐUKANOVIĆ: ”Želimo da vjerujemo da su slike 90- ih ostale iza nas i da smo dovoljno mudri da gradimo bolju budućnost na Balkanu” (foto, video)

Trideset godina nakon suočavanja sa enormnim prilivom izbjeglica iz bivše Read more

Čitaj još:   Atijas u PROBLEMU: Nina Đogani razbijala sve po stanu, a mala BLANKICA... (foto)