Crna Gora

ALEKSANDAR Bogdanović: Blizu je kraj grobarskoj koaliciji koja čini sve da satre Crnu Goru…

Grobarskoj koaliciji, koja čini sve da satre Crnu Goru, a koja sada otvoreno uspostavlja diktaturu, kraj je blizu, ocijenio je generalni sekrtetar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović a povodom usvajanja izmjena Zakona o predsjedniku.

“Jučerašnji slučaj ustavnog puča, izveden u koordinaciji aktuelne parlamentarne većine, rekao je sve o njihovim namjerama, ali i strahu od izlaska na izbore”, napisao je Bogdanović na Twitter-u.

Prvi novembar 2022. godine, prema njegovim riječima, kulminacija je “bezakonja i urušavanja” sistema čiji kontinuitet teče od 30. avgusta 2020.

“Ovog puta smo, međutim, dobili nikad jasniji odgovor na šta su sve spremni samo kako bi pobjegli od vanrednih izbora, svjesni da poslije toga više nema nikakvih kombinacija i mogućnosti za dalje opstrukcije Crne Gore. Jer, tada ih čeka povratak u opozicione klupe”, dodao je Bogdanović.

Kao da Crnoj Gori nijesu bile dovoljne, navodi on, “dvije najgore vlade u istoriji”, od kojih je jedna, kako kaže, “namjerno opstruirala njen evropski put – već joj treba i treća, sve sa proruskim snagama u njoj”.

“Koliko god svi oni radili da takve uvedu u vlast i posluže Vladu na tacni onima koji danas sprovode najgoru moguću agresiju– to se neće dogoditi. To im obećavamo. Koliko god žele pobjeći, koliko god iz golog straha žele urušiti instituciju Predsjednika Crne Gore , koliko god čine sve kako bi nastavili lakrdiju koja traje dvije godine– moraće na izbore”, jasan je Bogdanović.

Obratio se aktuelnoj koaliciji, poručujući sljedeće.

“Grobarskoj koaliciji, koja čini sve da satre Crnu Goru, a koja sada otvoreno uspostavlja diktaturu, kraj je blizu”, zaključio je Bogdanović.

izvor: gradski.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ALEKSANDAR Bogdanović: DPS na liniji politika koje promovišu demokratsku, progresivnu i ujedinjenu Evropu… (foto)

Demokratska partija socijalista (DPS) uvijek je na liniji politika koje promovišu demokratsku, progresivnu i ujedinjenu…

21 minuta ago

BUDVA: Na vanredne lokalne izbore s novim licima, ali i bliskim rođacima… (foto)

Nova lica, mladi, stručni ljudi još neukaljanih biografija, visokoškolci, provjereni partijski aktivisti, te plemenski predstavnici-…

28 minuta ago

VELIKA Tragedija u Baru: Maloljetnik stradao od strujnog udara… (foto)

Baranin L. Ð. (17) stradao je u Baru, kod glavne željezničke stanice... BAR: Crna Gora,…

37 minuta ago

ŽELJKO Vukmirović: Otirači imaju bolju sudbinu… (foto)

Političari sa Zapada su ukapirali da će diletante iz crnogorske izvršne vlasti morati da vuku…

1 sat ago

SLAVKO Mandić: Naricaljka JELENE Karleuše i ALEKSANDRA Vučevića… (foto)

Dakle, nema Jelene u Podgorici, i to će svakako biti tema jedne od narednih skupštinskih…

2 sata ago

HARIS Džinović je Melini ispunjavao sve moguće želje, ali jedno nikako nije smjela! Evo šta nije dozvoljavao supruzi sve ove godine… (foto, video)

Pjevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović razveli su se nakon 22 godine ljubavi.…

2 sata ago

This website uses cookies.