IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA TOKOM KUPOPRODAJE: Podivljao jer mu je propala prodaja auta, napao ljude, prijetio im, zabio se u auto… (foto)

Policajci iz Policijske stanice proveli su kriminalističko istraživanje nad 29- godišnjakom zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela, objavila je policija…

OGULIN: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, petak 25- XI- 00: 24… DRAMA TOKOM KUPOPRODAJE: Podivljao jer mu je propala prodaja auta, napao ljude, prijetio im, zabio se u auto… (foto)

POLICAJCI iz Policijske postaje Ogulin proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela, objavila je policija.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 29- godišnjak u utorak, 22. studenog, u dvorištu na području općine Josipdol, nakon što je 28- godišnjak odustao od kupnje vozila, muškarca verbalno napao, a potom i tjelesno napao muškarce starosti 23 i 28 godina.

Nakon toga je svojim osobnim automobilom udario i oštetio vozilo 48- godišnjaka, koje se od silnog udarca pomaknulo te udarilo i teško ozlijedilo 50-godišnjaka, a 28- godišnjaka lakše. Prilikom ovog događaja 29-godišnjak je prijetio 28-godišnjaku i 23- godišnjaku.

Čitaj još:   Jeziva nesreća: Automobil sletio sa kolovoza, vozač stradao na licu mjesta... (foto)

“Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, Prijetnja i Oštećenje tuđe stvari, 29-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a potom i doveden u nadležno državno odvjetništvo”, piše policija.

izvor Index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more