IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK I ZASTRAŠUJUĆE: Hitna pomoć udarila ženu, nisu primijetili da je zaglavljena pod vozilom… (foto, video)

Osvanuo snimak nesvakidašnje nesreće, kada su kola Hitne pomoći pregazila jednu stariju ženu dok su išli u rikverc.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 05- XII- 19- 24… ŠOK I ZASTRAŠUJUĆE: Hitna pomoć udarila ženu, nisu primijetili da je zaglavljena pod vozilom… (foto, video)

Ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primijetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena žena, već su je uočili tek nakon izlaska iz vozila, piše Nova S.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Twitteru, kola Hitne pomoći imaju beogradske registarske oznake, a prema snimku nadzorne kamere, incident se desio 3. decembra prije podne.

Kako se vidi na video zapisu, vozilo se kretalo u rikverc i parkirali su se ispred ulaza u zgradu. Pretpostavlja se da je ekipa išla na teren.

Vozač u retrovizoru nije vidio da se stazom kreće starija žena.

Iznenađujuće je da niko nije ni primijetio da su udarili ženu i potom je branikom pogurali pod vozilo.

Čitaj još:   KARADŽIĆ: Osuđeni ratni zločinac dobio doživotni dom, ćeliju bez toaleta, cimere silovatelja i pedofile... (foto i video)

Na svu sreću, čudom, žena nije završila ispod točka vozila. Medicinsko osoblje je izašlo iz kola Hitne pomoći i krenuli da ulaze u zgradu. Pretpostavlja se da je žena počela da viče, te su se medicinski radnici okrenuli i primijetili ženu.

Ubrzo nakon toga su izvadili ženu koja je bila zaglavljena ispod vozila i pružili joj pomoć. Vozač se pomjerio unaprijed, kako bi žena mogla da se izvuče.

izvor Nova S.rs

ĆIRO Blažević: Borim se iako znam da nemam šanse… (foto, video)

Legendarni trener Ćiro Blažević bori se sa opakom bolešću, ali Read more