IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIJELO POLJE: Formirana lokalna vlast, ERNAD Suljević predsjednik Skupštine opštine… (foto, video)

Predsjednik OO BS Bijelo Polje Ernad Suljević izabran je za predsjednika Skupštine Opštine Bijelo Polje…

BIJELO POLJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 11- XII- 09- 54… BIJELO POLJE: Formirana lokalna vlast, ERNAD Suljević predsjednik Skupštine opštine… (foto, video)

Opštinski odbor Bošnjačke stranke u Bijelom Polju sklopio je koalicioni sporazum sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratama (SD) i Socijaldemokratskom partijom (SDP) o vršenju lokalne vlasti u ovom gradu, saopšteno je iz te stranke.

KAO Predsjednik OO BS Bijelo Polje Ernad Suljević izabran je za predsjednika Skupštine Opštine Bijelo Polje.

Izbor Suljevića podržalo je 19 odbornika i to iz redova matične stranke, DPS- a, SDP- a i SD- a, dok je protiv bilo 15 odbornika Demokratskog fronta, Demokrata i Ujedinjene Crne Gore, Evropa sad, Socijalističke narodne partije i Građanskog pokreta URA.

Polažući svečanu obavezu, Suljević je obećao da će funkciju predsjednika Skupštine Opštine Bijelo Polje obavljati u skladu sa Ustavom, Zakonom i Statutom Opštine Bijelo Polje.

“Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju i datoj podršci za obavljanje ovog važnog i odgovornog posla. Čestitam svim odbornicima na mandatima povjerenim od strane građana Bijelog Polja, i istakao bih da izborna volja stanovnika naše opštine obavezuje sve odbornike na savjesno i odgovorno obavljanje zadataka, od opšteg interesa za naš grad…

Čitaj još:   BIJELO POLJE: U masovnoj tuči srednjoškolaca povrijeđena 3 učenika i pomoćnik direktora!

Nadležnosti date na osnovu Zakona i Statuta, kao i poslovnika Skupštine Opštine sprovodićemo po principu otvorenih vrata, za sve konstruktivne ideje odbornika, građana i prijatelja naše Opštine”, poručioje Suljević.

Uvjeren je da će okupljeni oko ove jedinstvene vrijednosti, u predstojećem četvorogodišnjem periodu donositi najbolje odluke, koje će doprinijeti opštem prosperitetu i stvaranju uslova za kvalitetniji život u Bijelom Polju.

U ime predlagača obratio se odbornik Bošnjačke strane, Amer Smailović, predstavio biografiju Suljevića u ubjeđenju da će funkciju predsjednika Skupštine obavljati savjesno i na kvalitetan način.

Suljević je do sada obavljao funkciju potpredsjednika Opštine.

Bošnjačka stranka u lokalnom parlamentu ima četiri odbornika.

BONUS VIDEO: Predsjednik Milo Đukanović na završnoj konvenciji liste “Prava stvar, Još bolje za Bijelo Polje”

izbor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more