IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: Zakon sam po sebi je neustavan, MILO Đukanović je dužan da štiti Ustav, koji je zgažen od strane DF- a i njegovih satelita…

Nema dileme da je Crna Gora u dubokoj krizi, kazao je u emisiji Neki to vole vruće sa Irenom Tatar, Portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević, smatra da bi potpisivanjem zakona o predsjedniku i sam Đukanović ušao u zonu kršenja Ustava.

Nikola Zirojević navodi da je vrlo jasno da se radi o klasičnom ustavnom puču.

„Imate Venecijansku komisiju koja jasno kaže da ne treba Zakon usvajati, i mišljenja evropskih zvaničnika. Danas imamo reakciju Ane Hernandes Pisonero, da Zokon mora biti izbačen, i onda nam neko kaže da se zalaže za evropsku budućnost. Nekima su puna usta Evrope, a rade sve da Crnu Goru maknu sa tog puta“, istakao je on.

Poručio je da Đukanović može da potpiše ili ne.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: Ako treba u mraku ćemo jesti kamenje, ali me NIKAD NIKO SA IZDAJNIKOM DRITANOM NEĆE UPOREDITI...

„Ako potpiše, on sam ulazi u zonu kršenja ustava, jer je ovaj Zakon sam po sebi takav, neustavan. Ja da sam u koži Đukanovića, ne bih ga potpisao. On predstavlja instituciju predsjednika, koji je dužan da štiti Ustav, koji je zgažen od strane DF- a i njegovih satelita“, istakao je Zirojević.

izvor: kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more