IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Popović: Dan oslobođenja Podgorice svijetli simbol slavne tradicije…

Građanima i građankama Podgorice, gradonačelniku Ivanu Vukoviću, predsjedniku Skupštine Đorđu Suhihu i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 19. decembar Dan Grada Podgorice, kazao je predsjednik LP- a, Andrija Popović

Građanima i građankama Podgorice, gradonačelniku Ivanu Vukoviću, predsjedniku Skupštine Đorđu Suhihu i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 19. decembar Dan Grada Podgorice, kazao je predsjednik LP- a, Andrija Popović. 

Prema njegovim riječima, Dan oslobođenja Podgorice i danas je svijetli simbol slavne tradicije koju ovaj grad, na raskršću različitih civilizacija i kultura, baštini u svakom vremenu, sa idejom stalne borbe za pravo, čast i slobodu, i baštinjenje svih različitosti koje je Podgorica uvijek prihvatala kao najveće bogatstvo.

“Podgorica je danas moderan grad u kojem ima mjesta za sve, grad koji je generator napretka, ekonomski, obrazovni, kulturni i ukupno savremeni centar naše države. Velike šanse i perspektiva koju Podgorica nudi sve više privlači mlade ljude, preduzetnike i investitore i strance u ovaj grad i čini kvalitet života građana stalno boljim a standard života većim”, mkazao je Popović u čestitki.

Čitaj još:   Bakir Izetbegović i Denis Zvizdić sa suprugama u Mekki obavljaju umru...

On je ocijenio da je , Glavni grad “definitivno”, razvijajući se decenijama kao ozbiljna metropola, danas najljepše lice Crne Gore i pogondski motor koji usmjerava razvoj države u najboljem interesu svih građana i građanki.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more