IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA Crnogorska himna se ori na protestu DIJASPORE: Ljubo Radović- Branićemo te Crna Goro od ruskih špijuna, srpskih ulizica… (foto, video)

Na početku večerašnjeg skupa dijaspore Crne Gore koji se održava u Bemaks Areni intonirana je himna Crne Gore.

Ovaj skup je, kako su naveli organizatori, odgovor na dvoipogodišnju političku krizu koju je izazvala vlast koja u tehničkom mandatu i dalje nastavlja da gazi, ruši i mijenja evropski put Crne Gore.

Na večerašnjem skupu brojnim prisutnim građankama i građanima obratiće se: Nedžad Nurković, prof. dr. Muamer Kalić, Ljubo Radović, Milovan Gojović, Sokolj Dacić, Mersudin Redžović, Šefko Ličina i Miloš Bukilić, a pored govora udruženih predstavnika naše dijaspore svi prisutni uživaće i u bogato pripremljenom kulturno-umjetničkom programu.

Ljubo Radović, predsjednik Udruženja Crnogoraca u Hrvatskoj, poručuje da će braniti Crnu Goru.

“Dobro veče dijasporo. Dobro veče Crnogorke i Crnogorci i svi narodi Crne Gore. Kao i vazda, dijaspora i iseljenici su došli da ti kažu: Volimo te, ljubimo te Crna Goro. Da ti kažemo da koliko te volimo, toliko ćemo te braniti, od domaćega zla i izdajnika koji te krvnički raskubaju i rasprodaju. Od ovih, kako ih Nemanja Batrićević nazva, ravnogorske fukare, ruskih špijuna, srpskih ulizica i krvnika svake vrste”, poručio je Radović.

Čitaj još:   PODGORICA- Uhapšeni KRALJ KRIPTOVALUTA: Napravio ŠEMU kao nekada JEZDA i DAFINA, oštetio ulagače za 60 milijardi DOLARA... (foto, video)

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more