IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽELJKO Obradović razočaran zbog navijanja u ARENI: To nije moj PARTIZAN, nisam se zbog toga vratio… (foto, video)

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice XVI kola Evrolige u kojoj je njegov tim pobjedio Bajern sa (83: 77), da je razočaran zbog ponašanja dijela publike u Areni…

BEROGRAD: Svijet, Sport, vijesti, petak, 30- XII- 00: 34… ŽELJKO Obradović razočaran zbog navijanja u ARENI: To nije moj PARTIZAN, nisam se zbog toga vratio… (foto, video)

Dio navijača nastavio je „rat“ sa predsjednikom kluba Ostojom Mijailovićem, što je uticalo i na podršku sa tribina u drugom poluvremenu.

„Svi mogu da uživaju u kvalitetnim utakmicama, a mi smo večeras imali 18.000 ljudi u Areni i to nema niko u Evropi., Nadam se da će i sledeće godine isto da bude jer smo najgledaniji tim u Evropi i podrška nam mnogo znači…

Moram das e vratim na neke stvari koje sam već rekao. Ako ćemo mi ovde da se međusobno prozivamo onda to nije Partizan…

Nije moj Partizan. Nisam zato došao ovde, da slušam navijače Partizana koji imaj problem sa nekim ljudima. Ovo je Arena i ovde mora da se bodri tim. Ništa se nije promenilo otkako sam došao i žao mi je što se to ponavlja“, rekao je Obradović, a zatim dodao:

Čitaj još:   VELIKI DEBAKL RATNOG ZLOČINCA PRED TV KAMERAMA: Šešelj ponižen- "Izgubili ste sve ratove, redom od Hrvata, Bošnjaka i Albanaca..." (foto, video)

Bonus video: Euro basketball fans atmosphere vs NBA USA- GROBARI PARTIZAN KOŠARKA

„Navijači Partizana shvataju protiv koga se mi borimo i nama treba jedinstvo, znamo ko su nam protivnici i sa svim vrlinama i manama koje imamo kada se ovo sve završi sešćemo svi sa navijačima partizana da vidimo šta treba da promenimo…

Ako sam ja taj koji mora da se menja važi, ali ovo nije moj Partizan to me strašno pogađa. Ja vam tvrdim da svi koji smo deo Partizana dajemo naš maksimum i sada da li taj maksimu nekada nije dovoljan? Sigurno.

Mi moramo da budemo jedinstveni. Niko nije glup i svi razumeju o čemu pričam niko nije glup. Ništa novo to nije za vas. Nema razloga da pričamo bajke ovde se rade ozbiljne stvari“, izjavio je trener Partizana posle utakmice sa Bajernom…

BONUS BIDEO: Partizan- Bayern: Ooo Luča vrati se!

izvor Danas.rs

Čitaj još:   NOVI HAOS U PES- u: MILOJKO Spajić bojkotovao prijem, a ANDREJ Milović ekspresno poklopio ideju JAKOVA Milatovića o odlaganju izvještaja EK!... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more