IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Kovačeviću: Dok god je nas nijedan narod u građanskoj CRNOJ GORI neće lelekati niti će bilo čije majke, šćeri i sestre kukati…

Ne samo da je predsjedniku Opštine Nikšić Marku Kovačeviću svojstveno da bude ponizan podanik pred Milicom Zavetnicom, n’o nije mu strano ni da iz sveg srca i glasa zapjeva “Leleču Turci, kukaju bule”, saopšteno je iz OO DPS Nikšić.

Kako navode, izgleda da Kovačević ima unaprijed spreman nastup za sve prilike i sva društva, koji uvijek izvodi s istim ciljem – da ponizi državu Crnu Goru, te da besramno udari na njene građanske temelje, iako, po potrebi, zauzima stav da voli to što je Crna Gora građanska država.

“Zato mu jasno poručujemo, ne voli se Crna Gora na ovaj i ovakav način, Marko Kovačeviću, vučićevski junioru, i dok god je i jednog građanina, koji u srcu nosi multinacionalnu i multivjersku Crnu Goru, dok god je nas, nijedan narod građanskoj Crnoj Gori neće lelekati niti će bilo čije majke, šćeri i sestre kukati”, kažu u saopštenju.

Čitaj još:   ČEDA Jovanović: Poslije 20 godina otkazao obezbjeđenje prijete mi SVAKOG dana! (foto)

Dodaju da vjeruju da će ovaj Kovačevićev ‘mini nastup biti olakšavajuća okolnost građanistima i evropejcima, Demokratama i Uri, da na partijskim organima donesu odluku da podrže Predlog za razrješenje predsjednika Opštine Nikšić koji je Evropski tim za Nikšić podnio Skupštini opštine Nikšić’,.

“Te da ćemo time pokazati da se sve razlike stavljaju po strani onda kad neko udari na Ustav, građanske i multietničke temelje Crne Gore”, zaključuju u saopštenju.

izvor: mportal.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more