IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore… (foto, video)

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković biće kandidatkinja za predstojeće predsjedničke izbore u Crnoj Gori ispred te partije...

ISTANBUL: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 10: 02-2023, 00: 44… DRAGINJA Vuksanović- Stanković kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore… (foto, video)

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković biće kandidat te stranke na predsjedničkim izborima, saopštio je lider SDP- a Raško Konjević.

Raško Konjević je u emisiji “Načisto” na Televiziji Vijesti kazao da se pokazalo da je opozicija zakasnila sa inicijativom oko zajedničkog kandidata i da ne bi imalo vremena da se takav kandidat, koji bi bio nestranačkog tipa, promoviše na adekvatan način.

Raško Konjević je dodao da je zbog toga dogovoreno da svaka partija, koja to želi, ide sa svojim kandidatom, prenosi portal Vijesti.

“Kandidat će biti Draginja Vuksanović Stanković koja je 2018. godine bila kandidat za predsjednicu Crne Gore”, rekao je Konjević.

Čitaj još:   Igor Srbin i Igor Rus OSUĐEN NA 21 GODINU: Robijaće u najstrožije čuvanom zatvoru u ... (foto)

On je rekao da Vuksanović Stanković ne promoviše nacionalističke politike i da se za korišćenje termina “posrbice” izvinila crnogorskoj javnosti.

RAŠKO Konjević je ocijenio da bi Milica Pejanović Đurišić bila dobar zajednički kandidat opozicije, zahvaljujući bogatom političkom iskustvu.

Do sada je potvrđena kandidatura Andrije Mandića iz Demokratskog fronta.

BONUS VIDEO: INTERVJU- Draginja Vuksanović Stanković, predsjednica Socijaldemokratske partije Crne Gore…

izvor CdM.me

Milo ĐUKANOVIĆ UOČI PREDSJEDNIČKIH IZBORA: “Ulog je država, Biramo između EU i nacionalističkih iluzija ‘srpskog i ruskog sveta’!” (foto, video)

"Biramo između nastavka evropskog puta Crne Gore i pokušaja da Read more

Čitaj još:   TAJNA PORUKA PUTINA ZBOG KOJE SE VUČIĆ RAZBOLIO: "Možemo vas srušiti kad god hoćemo..."