IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Odgovornost što su lagali funkcioneri Evrope sad neka ne prebacuju na druge… (foto)

DPS se, po njegovim riječima, zalaže za političku utakmicu po “zakonima i Ustavu ove države”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 17: 02-2023, 18: 44… MILOŠ Nikolić: Odgovornost što su lagali funkcioneri Evrope sad neka ne prebacuju na druge… (foto)

Milojko Spajić i njegove kolege iz Evrope sad, danima lažu cijelu crnogorsku javnost i bezobrazno potcjenjuju inteligenciju naših građana. Svakom novom objavom, kojom odgovornost za to što su obmanjivali i lagali, prebacuju na drugog, sebe dovode u još goru situaciju, poručio je portparol i poslanik Demorkatske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

“Sve javno izgovorene neistine od one da nema dvojno državljanstvo i prebivalište do one da ih ima ali da je za to kriv neki advokat, a ne sam Spajić, neprijatne su i za gledanje i za slušanje, čak i nama koji smo politički rivali Evrope sad”, saopštio je funkcioner DPS-a.

DPS se, po njegovim riječima, zalaže za političku utakmicu po “zakonima i Ustavu ove države”.

Čitaj još:   TRAGEDIJA: Zlatan, došao iz Amerike, OBJESIO se u blizini porodičine kuće...

“Smatramo da svaki kandidat koji pledira da bude na čelu ove države, mora da zadovoljava uslove koji su predviđeni i da su pravila ista za sve”, dodao je Nikolić.

Svaka relativizacija poštovanja zakona, kaže on,  samo proizvodi “višak haosa”.

“I na kraju, ostavljamo vas da zajedno sa DF-om unutar koalicije u Podgorici i drugim gradovima razriješite sve nesporazume.  Izbor vam je jednostavan, ili ćete s četničkim vojvodama, ili s evropskim partnerima graditi budućnost”, zaključio je Miloš Nikolić.

IZVOR Gradski portal.me

MILOŠ Nikolić: DRITAN Abazović se uplašio da će ga ruka pravde ipak stići… (foto)

Premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića je uhvatio strah da Read more

MILOŠ Nikolić: MILO Đukanović, Crnu Goru doveo do praga EU, apostoli iz Evrope kad su postali ministri, blokirali integracije… (foto, video)

MILO Đukanović diplomatsku mrežu, je spašavao od “blamaža u kojima Read more

Čitaj još:   Miloš Nikolić: Lažna dojava o bombi komičan pokušaj zastrašivanja DPS- a, 19. marta pokazaćemo da Crnu Goru ne mogu slomiti...