IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROŽAJE: IZVUČEN AUDI SMRTI U KOM SU UGAŠENA TRI MLADA ŽIVOTA- Jezive slike sa mjesta nesreće (foto)

Vozilo koje je sinoć sletjelo u Ibar na putu Rožaje-Bać u Crnoj Gori izvučeno je iz rijeke, a prilikom saobraćajne nesreće život su izgubila tri tinejdžera A. M., S. M. i I. D, dok je F. D. životno ugrožen i ljekari mu se bore za život.

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Zeleni, na putu Rožaje – Bać, poginuli su A.M, S.M. i I.D. svi su rođeni 2006. godine.

Kako piše CdM, teške povrede je zadobio maloljetnik F. D. Zbog smrti trojice Rožajaca, koji su nastradali sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći, 18. i 19. februar, proglašeni su danima žalosti u Rožajama.

Do nesreće je došlo kada je iz za sada nepoznatih razloga vozilo sletjelo s puta. U vozilu su bile četiri osobe od kojih su tri poginule.

Četvrta osoba je teško povrijeđena i transportovana je u Opštu bolnicu Berane. Saobraćaj na toj dionici za vrijeme trajanja uviđaja bio obustavljen.

Čitaj još:   MILAN GUROVIĆ, poznat po tetovaži"DRAŽE": Pretukao suprugu i ćerku, priveden u policiju, istraga u toku... (foto)

“Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Dijelimo neizmjernu bol i duboko saosjećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom”, napisao je predsjednik Husović.

Nesreća se dogodila na mjestu gdje magistrala nije oivičena bankiniom i koje je poznato po sličnim kobnim nesrećama.

Ekipa vatrogasne službe je izvlačila tijela stradalih i povrijeđenog iz smrskanog automobila.

izvor: agencije, http://ibalkan.net