IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EUFORIČNO I PUNO BURE U CRNOJ GORI: Procurio dokument, zbog ovoga je MILOJKU SPAJIĆU odbijena kandidatura za predsjednika države… (foto)

Državna izborna komisija Crne Gore odbila je potvrditi kandidaturu Milojku Spajiću (Evropa sad) za predsjednika Crne Gore. Razlog- Spajić je posjedovao državljanstvo Srbije. Ovim je broj kandidata za predsjednika ostao na dva, što povećava šanse kandidatu Đukanovićevog DPS- a…

Podgorička Pobjeda objavila je potvrdu o odjavi prebivališta lidera pokreta Evrope sad Milojka Spajića, koju je izdalo Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije.

U dokumentu, koji je izdala Policijska uprava za grad Beograd, Uprava za upravne poslove, navodi se da je Spajić 15. februara odjavio prebivalište sa adrese u Beogradu, radi iseljenja iz Republike Srbije u inostranstvo – državu Crnu Goru, mjesto Podgorica.

Tokom sjednice stiglo je obavještenje od policijske uprave Beograda u kojem je navedeno da je Milojko Spajić 15. februara odjavio prebivalište sa adrese u glavnom gradu Srbije.

Čitaj još:   ŠTA KAŽU STRANCI I ENCIKLOPEDIJE: Je li Tesla Hrvat, Srbin ili Amerikanac?

Član DIK-a iz redova NVO Damir Suljević rekao je da je potvrda o odjavi prebivališta konstatovana 15. februara kada je bio neradni dan u Srbiji zbog Dana državnosti.

-Zanima me koji je organ radio tog dana i na koji način je izdata potvrda, upitao je Suljević!?

izvor: http://pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more