IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Monstruozne riječi očuha koji je nasmrt prebio djevojčicu (2): “SAMO SAM JE MALO TUKAO JER JE PLAKALA!”… (foto, video)

Očuh M. N. iz Vlasotinca, koji je uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao dvogodišnju pastorku u stanu u Zaječaru, u početku ništa nije pričao, niti odgovarao na pitanja policije…

ZAJEČAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 22: 02-2023, 12: 24… Monstruozne riječi očuha koji je nasmrt prebio djevojčicu (2): “SAMO SAM JE MALO TUKAO JER JE PLAKALA!”… (foto, video)

JEZIVA ISPOVEST DEDE UBIJENE DJEVOJČICE (2) IZ ZAJEČARA! Očuh tukao i starijeg sina, majka djecu zaključavala u kući da BI SKITALA…

On i njegova nevjenčana supruga biće saslušani u okviru 48 sati, koliko im je određen pritvor. Prilikom hapšenja majka djevojčice je jezivo plakala dok je očuh ćutao.

Više puta ga je policija pitala: “Zašto to učini, čoveče?!” On je tek nakon poduže ćutnje tiho rekao: “Plakala je. Nerviralo me uvijek kad plače. Nisam je mnogo tukao”– saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

Majka je, kako se sumnja, znala i gledala kako njen nevjenčani suprug nebrojeno puta udara njenu ćerkicu. Nažalost, nikada ga nije prijavila zbog toga.

Čitaj još:   POTVRĐEN PLAN ZELENI ĆULAH: Gdje je Sandžak u planu “Non- paper”... (foto i video)

I majka i očuh su u pritvoru. Istraga je u toku, ispituju se i komšije, rođaci…

Inače, kada su donijeli devojčicu na Dječje odeljenje zaječarske bolnice, ljekari su odmah videli da je riječ o teškim povredama.

Pokušavali su da reanimiraju djevojčicu i istovremeno javili da se spremi sanitet koji bi djete prebacio hitno do Niša. Nažalost, sanitet nije bio potreban.

Uhapšena majka ima još dvoje djece s njegovim sinom, a deda kaže da nije bilo slučajeva zlostavljanja.

– Udarao je starijeg unuka o krevet i o zemlju. Zvali su me da idem da ga pokupim. Uzeo sam dvoje djece da žive sa mnom i sa sinom, ali mi ćerkicu nisu dali, a tako je odlučio i Centar za socijalni rad. Ali rešenje još nismo dobili- priča deda.

BONUS VIDEO: JEZIVA ISPOVEST DEDE UBIJENE DJEVOJČICE (2) IZ ZAJEČARA! Majka djecu zaključavala u kući da BI SKITALA…

Kurir.rs/S.B.

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more