IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 24. februar 2023. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan ima sreće, dobar dan za Bika, Blizanci uporni, Raku dan za odluke, preokreti za Lava, Djevica nervozna, Vaga zadovoljna, Škorpija dobro, Strijelac opušten, trošak za Jarca, Vodolija emotivna, a Ribe optimistične.Ovo je dnevni horoskop za 23. februar 2023. godine.

OVAN

Niste u najboljoj energiji ali ste dovoljno raspoloženi da pomognete svima. Danas činite dobra djela jer se tako osjećate bolje. Veoma ste tolerantni u ljubavi i odnosu prema partneru. Zdravlje je sasvim dobro.

BIK

Danas ste pod udarom dobre intuicije i zato pojačano osjećate određene situacije. To nije slučajno jer ste duboko senzitivni. U partnerskim odnosima gajite povjerenje. Slobodni Bikovi danas cijene svoju slobodu življenja. Zdravlje je veoma  dobro.

BLIZANCI

Prepoznali ste  dobar način humora pa ste pod utjecajem dobrog raspoloženja. Druženje i zabava su danas prioritet. Razumjevanje i dobra komunikacija vladaju vašim novim ljubavnim životom. Odlično je opšte zdravlje.

RAK

Velike su šanse da danas održite dobro raspoloženje sa kolegama sa posla. Imate manje problema i prepreka pa je i dan veoma protočan. Ljubavne prilike su nepromjenljive i vi ste zauzeli malo drugačiji stav. Nemate tegobe u opštem stanju zdravlja.

LAV

Humanost je danas na velikoj cijeni kod vas. Tranzitni Mjesec u Ovnu čini vaš javni život nepredvidivim. Polje ljubavi je na dobroj osnovi prijateljstva i nemate prilike da se protivite nekim partneskim odlukama. Zdravlje je veoma stabilno.

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA: Hitna pomoć, zatekla jeziv prizor, poginuo na licu mjesta...

DJEVICA

Na poslu će vas sačekati iznenađenje u obliku promjene planova. Na vama je da ne paničite previše jer već popodne imate nešto drugačije prilike. Ljubav gledate kroz  poklone. Nije vam stalo do osjećanja. Zdravlje je solidno.

VAGA

Manje obaveza na poslu ali dovoljno dogovora sa poslovnim partnerima. Raspoloženi ste da radite do kasno. Na polju emocija obuzima vas želja za promjenom na bolje.  Ne čekajte druge da povuku potez. Zdravlje je sasvim dobro.

ŠKORPIJA

Nepredvidive okolnosti na poslu ako se bavite privatnim biznisom. Imate prepreke jer ste nedefinisiani u ciljevima. Nalazite se u danu suprotnosti sa emotivnim partnerom. Ni kontra reakcije nisu nemoguće. Bez većih tegoba u zdravlju.

STRIJELAC

Na poslu očekujte nagle preokrete ali vi ste i na to navikli. Tako da nema problem za vas. Kontakti i komunikacija sa kolegama ide svojim uobičajenim tokom. Polje ljubavi je uzdrmano  iznenadnim izlivima osjećanja  partnera. Zdravlje je dobro.

JARAC

Nikako ne možete pretjerati u razgovorima koji pojednostavljuju poslovne zadatke. Imate dobre prilike da osnujete jedno dobro i novo poznastvo. Pozitivni uticaji okoline dobro djeluju na vaš emotivni odnos sa voljenom osobom. Zdravlje bez promjene.

VODOLIJA

Tranzitni Mjesec u Ovnu je i dalje vas čini nestrpljivim i nervoznim. Niste prisutni u realnosti više nego juče. Netolerancija je zapanjujuća do te mjere da ni vi ne primećujete koliko ste drugačiji. Odlično je  opšte zdravlje.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 24. septembar 2021. godine...

RIBE

Senzacija tranzitnog Mjeseca u Ovnu čini nepodnošljivim realne poslovne probleme. Zato bježite u svoj svijet mašte kako bi odmorili glavu od mnoštva situacija koje vas realno ne zanimaju. Zdravlje je sasvim solidno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more