IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PO NALOGU IZ NEBESKE SRBIJE: Rajo sa Belvedera kreće u kampanju… (foto)

Prema nekim spekulacijama, Mandić čak planira  da promijeni ime svoje partije iz Nova srpska demokratija (NSD), u Nova komitska snaga (NKS), ali o tome će  se odlučivati nakon izbora 19. marta

Najveći pokajnik na crnogorskoj, mada se može slobodno reći i na globalnoj političkoj sceni, Andrija Mandić, među svojim drugovima sa Belvedera poznat pod komitskim nadimkom Rajo, krenuo je ofanzivno u predizbornu kampanju.

Sveti Rajo Belvederski, kako ga već uveliko oslovljavaju u njegovoj partiji, Novoj srpskoj demokratiji (NSD) i Demokratskom frontu (DF), već ruši tabue i pomjera granice političkog altruizma. Dok se drugi kandidati još nijesu ni konsolidovali, niti napravili plan za kampanju, Mandić svojim istorijskim predizbornim spotovima dotiče srce svakog iskrenog građanina Crne Gore koje god on nacije i vjere bio.

Nakon Rajovog spota zaplakao svaki kamen u Crnoj Gori

U sad već istorijskom spotu koji je snimio u cilju iskazivanja svoje altruističke političke metamorfoze,  Rajo odmahuje glavom i sa pozamašnom dozom kajanja baca sjetni pogled na svoje rane radove i zapaljive nastupe. Zatim uz pogled koji puca od melanholičnog naboja poručuje:

“Neke stvari koje sam rekao, njima se ne ponosim, zbog nekih čak i žalim.”

Zatim izgovara rečenicu ispunjenu tolikom dozom pokajanja, da bi mu na tome pozavidio i sveti Maca Vukojičić, a možda čak i njegov duhovno-ideološki otac Draža Mihailović.

Naše podjele u kojima sam učestvovao leže mi na duši.”

Kako MEGAEKSKLUZIVNO saznaje Portal Aktuelno, Mandić i njegov DF se neće zaustaviti na ovome! Jer u cilju pomirenja na kome zdušno rade spremni su da idu, ne jedan, već milion koraka dalje!

Čitaj još:   VUČIĆ IZ BEOGRADA O ODGOVORU KOSOVU: To neće biti dobro za cijeli region... (foto i video)

Kako saznajemo, Mandić se toliko pokajao zbog mnogih svojih anticrnogorskih izjava da je odlučio da kampanju za predsjednika počne sa Belvedera.

U kampanju kreće sa Belvedera: Mandić, 4. septembar 2021.

’’Mandić se u svom izlivu pokajanja i altruizma, odlučio na korak koji je nezapamćen u političkoj istoriji – počeće kampanju sa Belvedera. Time Mandić dokazuje svoju novorođenu vjernost ideji crnogorske suverenosti i evropske budućnosti,  što je titanski korak u transformaciji ovog četničkog vojvode u ortodoksnog Montenegrina, kako je on volio da naziva Crnogorce dok nije doživio pokajničko prosvjetljenje’’, rekli su naši izvori bliski vrhu Nebeske Srbije.

Kako su kazali, ova transformacija je došla u vidu proviđenja, za koje Mandić sumnja da je poslato direktno njemu  iz centrale Nebeske Srbije.

Cilj ove radikalne metamorfoze je, kako saznajemo, da javnost zaboravi na Mandićeve izave kao što su one o ’’crnogroskim ustašama’’, prizivanja ’’ratnih drugova’’, poistovjećivanju Crnogoraca sa kriminalcima i švercerima, vrijeđanje države Crne Gore i još mnoge probrane ispade iz bogate anticrnogorske biografije četničkog vojvode.

Prema nekim spekulacijama, Mandić čak planira  da promijeni ime svoje partije iz Nova srpska demokratija (NSD), u Nova komitska snaga (NKS), ali o tome će  se odlučivati nakon izbora 19. marta.

Čitaj još:   UŽASNO OTKRIĆE kod pacijenata preminulih od korone:“Našli smo ih u gotovo SVAKOM organu”

Portal Aktuelno ovom prilikom vam donosi i ’’pobjednički govor’’ koji je Mandić uvježbavao za početak kampanje, a biće pročitan za nekoliko dana na Belvederu.

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja. 

izvor: http://aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more