IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“PIPUN SANJA RAJA ZA PREDSJEDNIKA”: Knežević agituje za četničkog vojvodu, konačno se odrekao Crne Gore u korist ”srpskog sveta”…

Knežević je ovim pozivom upotpunio izdaju države, ali i definisao odnos prema svojoj porodičnoj partizanskoj prošlosti i dokazao da su mu interesi Srbije, ”srpskog sveta” i četničkog vojvode Mandića daleko iznad interesa Crne Gore.

Predsjednik DNP- a i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević izjavio je, da očekuje od Jakova Milatovića i Alekse Bečića da u drugom krugu predsjedničkih izbora podrže predsjedničkog kandidata DF-a Andriju Mandića.

“Ja sam saopštio da ćemo mi kao Demokratski front i kao koalicija Za budućnost Crne Gore u kampanji pozvati sve kandidate koji su protiv Mila Đukanovića, liše Draginje Vuksanović Stanković, da sjednemo za sto i da potpišemo sporazum i da ćemo mi, ukoliko u drugi krug uđe Aleksa Bečić, podržati Aleksu Bečića, ukoliko uđe Milatović, podržati Milatovića, ali da tražimo i od Milatovića i od Bečića da podrže Andriju Mandića“, kazao je Knežević koji četničkog vojvodu Andriju Mandića već vidi u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Knežević poziva lidera Demokrata Aleksu Bečića i zamjenika predsjednika Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, da sjednu sa Andrijom Mandićem i potpišu sporazum u kojem će podržati anti-DPS kandidata koji se nađe u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Čitaj još:   IZET Hajrović, pogodio, Dinamo, ipak ostao bez 15 miliona eura i bez Lige prvaka...

Očigledno je da Knežević čini sve da pomogne Mandiću u ostvarenju njegovog višedecenijskog nerealnog sna da postane predsjednik Crne Gore. Jasno je da bi Mandić sa te pozicije učinio sve što je u njegovoj moći da doprinese nestajanju države i njenoj integraciji u ”srpski svet”. 

Knežević je ovim pozivom upotpunio izdaju države, ali i definisao odnos prema svojoj porodičnoj partizanskoj prošlosti i dokazao da su mu interesi Srbije, ”srpskog sveta” i četničkog vojvode Mandića daleko iznad interesa Crne Gore.

izvor: aktuelno.me

ANDREJ Nikolaidis: “Milatović i njegov pajtaš Spajić su srpski nacionalisti, JAKOV će biti oprezan i uljudniji u izjavama o BiH, dok potpuno ne završe posao srbifikacije Crne Gore” (foto)

Milo Đukanović je dobio najviše glasova u prvom krugu izbora Read more

Čitaj još:   ZVONE ZVONA NA UZBUNU: „Sarajevo sprema CRNU LISTU SRBA, NJIMA se zabranjuje ulazak u BiH…“