IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. mart 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan snažan, Bik pod utjecajem okoline, Blizanci mijenjaju nešto, Rak dobija novac, Lavu sve zavisi od drugih, Djevica obazriva, Vaga puna samopouzdanja, Škorpija smiruje strasti, Strijelac opušten, Jarac ima dobar dan, Vodolija uživa, a Ribe imaju dobar poslovni dan. Ovo je dnevni horoskop za 7. mart 2023. godine.

OVAN

Brzi ste ali i nepažljivi. Zbog pretjerane žurbe primorani ste da u hodu pravite selekciju šta je bitno a šta nije. Ipak, s obzirom na to koliko ste se zaletjeli, šansa da ne napravite opasan previd je minimalna. Budite oprezni, naročito s dokumentima. 
BIK

Obuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao. Zategnuti odnosi s šefovima i loša atmosfera u okruženju može da izdvoji ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gdje interes vlada, ljubav i saosjećajnost spavaju.
BLIZANCI

Splet okolnosti vas dovodi na mjesto gdje vaša promišljena priroda dolazi do potpunog izražaja. U prilici ste da kratkim savjetom riješite veliku zbrku, ali niste sigurni da li treba da se umješate. Više vjerujte u sebe, nema potrebe da toliko analizirate.
 RAK

Budite strpljivi i dosljedni danas. Iako je neophodna puna koncentracija, vas obuzimaju premor i pospanost. Ako se ne trgnete, napravićete ozbiljne greške zbog kojih ćete trpeti posledice. Osim toga, budite oprezni na ulici i u saobraćaju.
 LAV

Dobar dio dana provodite u preispitivanju šta ste mogli u dalekoj prošlosti drugačije da rješite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas može okrepiti, naročito duga šetnja ili trčanje.
DJEVICA

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 8. septembar 2021. godine

Imate previše ideja kako da unapredite svoj život, ali nijedna nije dovoljno dobra da biste se konačno odlučili. U tom kolebanju prolazi vrijeme, a danas ćete shvatiti koliko je toga već propušteno. Možda je neko bio brži od vas i sada uveliko niže uspjehe.
 

VAGA

Ukoliko tražite posao, dan vam donosi interesantnu priliku u kojoj će se otvoriti mogućnost prihvatljivog rješenja. Budite otvoreni za sve predloge, jedna neobična ponuda bi mogla biti veoma važna jer vam dugoročno donosi značajnu korist.
 ŠKORPIJA

Ambiciozni ste pa dan počinjete velikim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli okruženju u kome se krećete i radite. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima smetate.
 STRIJELAC

Zbog naglašene promjenljivosti raspoloženja pojačano ste osjetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvjek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sjećanje na propalu veliku ljubav remeti novu.
 JARAC

Nema smisla istjerivati pravdu ukoliko od toga nemate nikakvu korist. Uvažite tuđe argumente i u njima pronađite razlog da popustite u svojim stavovima. Budite pažljivi u saobraćaju, naročito ako se spremate da krenete na duži put.
 VODOLIJA

Polje komunikacije dolazi do potpunog izražaja. U jednom trenutku naći ćete se usred velike grupe ljudi, upleteni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalijećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena.
 RIBE

Čitaj još:   OTVORIO DUŠU Mima Karadžić,nikad iskreniji: O, poljupcu sa muškarcem usred Budve, kumu ŽARKU LAUŠEVIĆU...

Promjene na poslu najavljuju novi početak. Za vas su vijesti ohrabrujuće, jer se odnose na vašu materijalnu situaciju. Utjecajna osoba donosi predlog, koji se tiče vas. Ovo je siguran signal da se sve razvija u pravcu kako ste željeli.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more