IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZASTAVE NA POLA KOPLJA: Dan žalosti u Novom Pazaru zbog nezapamćene tragedije u kojoj je stradalo četvoro djece… (foto, video)

Grad Novi Pazar, doneo je odluku da 6. mart, bude proglašen Danom žalosti zbog tragičnog požara u kojem je poginulo četvero djece, starosti od šest mjeseci do pet godina…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 06: 03-2023, 10: 14… ZASTAVE NA POLA KOPLJA: Dan žalosti u Novom Pazaru zbog nezapamćene tragedije u kojoj je stradalo četvoro djece… (foto, video)

Prema ovoj odluci, sve zastave u gradu će biti spuštene na pola koplja, a mediji i ugostiteljski objekti će se suzdržati od emitovanja muzike, svi zabavni događaji će biti odloženi, javlja RTV Novi Pazar.

Gradske vlasti Novog Pazara odlučile su da ponedeljak, 6. mart, bude proglašen Danom žalosti zbog smrti četvoro dece u požaru u tom gradu.

Grad Novi Pazar na ovaj način izražava svoju saučešće i ukazuje na potrebu solidarnosti u ovim teškim trenucima. Svi građani su pozvani da se pridržavaju ove odluke.

Četvero djece stradalo je predhodni dana u požaru u stanu u Novom Pazaru, saopštio je MUP. Dojava o požaru stigla je u 07.24 sati.

Čitaj još:   VELIKO BRAVO: Rukometaši na Evropskom prvenstvu! (foto i video)

Pripadnici MUP- a, Odeljenja za vanredne situacije u Novom Pazaru, odmah po dobijanju dojave za jedan minut krenuli su na mesto događaja i stigli za nekoliko minuta, gdje su zatekli požar koji je već bio u razbuktaloj fazi, naveo je MUP.

Načelnik odeljenja za vanredne situacije MUP- a u Novom Pazaru Darko Belić pretpostavalja da je uzrok smrti četvero djece u jutrošnjem požaru tvoranje ugljen-monoksidom.

– Pretpostavljamo da su četiri maloletna lica stradala usled trovanja ugljen- monoksidom. Uzroke smrti i požara utvrdiće dalja istraga- rekao je on.

Prema Odluci, sve zastave u gradu će biti spuštene na pola koplja, mediji i ugostiteljski objekti će se uzdržati od emitovanja muzike, a svi zabavni događaji će biti odloženi, prenosi RTV Novi Pazar.

Četvoro djece stradalo je u nedelju ujutru u požaru u stanu u Novom Pazaru, a njihovi roditelji su hospitalizovani sa teškim opekotinama…

BONUS VIDEO: Detalji tragedije u Novom Pazaru: U požaru stradalo četvero djece, roditelji životno ugroženi…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more