IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEDNO Pitanje za predsjedničkog kandidata JAKOVA Milatovića: Je li 2006. na referendumu glasao za nezavisnu Crnu Goru… (foto, video)

Jakov Milatović, ministar ekonomije u “apostolskoj” i oburdanoj u parlamentu Vladi Crne Gore čiji je premijer bio Zdravko Krivokapić, kako je javno objavljeno u njegovoj biografiji, rođen je 1986. u tadašnjem Titogradu, današnjoj Podgorici i bio je punoljetan, imao je, dakle, biračko pravo, kad je organizovan i održan 21. maja 2006. referendum u Crnoj Gori o obnavljanju njene državne nezavisnosti i punog međunarodno-pravnog subjektiviteta, na kojemu je pobijedila evropska opcija nezavisne Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08: 03-2023, 16: 14… JEDNO Pitanje za predsjedničkog kandidata JAKOVA Milatovića: Je li 2006. na referendumu glasao za nezavisnu Crnu Goru… (foto, video)

Piše: Novak Adžić

Sjećamo se da je krajem januara 2021. ondašnji predsjednik manastirsko-bjelaške i tzv. “ekspertske” vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić na pitanje jednog časnog i odvažnog Crnogorca sa Cetinja da li je 2006. glasao za nezavisnu Crnu Goru odgovorio da nije, već da je glasao za zajedničku državu Crne Gore i Srbije, na šta mu je ovaj Cetinjanin jasno i tačno saopštio: “Da ste se vi pitali, ova država ne bi postojala”. Krivokapić je tada priznao: “Možda, i to je tačno”.

Jakov Milatović, ministar ekonomije u “apostolskoj” i oburdanoj u parlamentu Vladi Crne Gore čiji je premijer bio Zdravko Krivokapić, kako je javno objavljeno u njegovoj biografiji, rođen je 1986. u tadašnjem Titogradu, današnjoj Podgorici i bio je punoljetan, imao je, dakle, biračko pravo, kad je organizovan i održan 21. maja 2006. referendum u Crnoj Gori o obnavljanju njene državne nezavisnosti i punog međunarodno-pravnog subjektiviteta, na kojemu je pobijedila evropska opcija nezavisne Crne Gore.

Čitaj još:   PJEVAČICA KOJA JE OČARALA I TITA I FIDELA KASTRA... (foto)

Stoga, legitimno treba g. Jakovu Milatoviću postaviti sasvim prosto i važno pitanje da li je na referendumu 2006. glasao za nezavisnu Crnu Goru ili protiv njene nezavisnosti? Ili je tada glasao poput svog bivšeg šefa Zdravka Krivokapića.

Sudeći po tome da je nekad bio sljedbenik i glasač SNP-a (prema njegovom javnom priznanju), realna opcija je da gospodin Milatović nije glasao za nezavisnu Crnu Goru 2006, ali ne treba prejudicirati, samo treba zatražiti odgovor na korektno i legitimno postavljeno pitanje političkog karaktera. 

To pitanje je važno jer gospodin Milatović, koji pripada partijskoj koteriji političkih demagoga i obmanjivača iz “Pokreta Evropa sad”, aspirira na funkciju predsjednika nezavisne države Crne Gore, te je normalno da javnost ima pravo i treba da zna da li imamo takvu situaciju da, pored gospode Andrije Mandića, Gorana Danilovića i vjerovatno Alekse Bečića (koji je tada takođe imao biračko pravo)…

Na predsjedničkim izborima imamo još jednog kandidata (konkretno Jakova Milatovića) koji pretenduje da bude predsjednik države, a koji je,realno moguće, glasao, kad je bilo najvažnije, protiv obnove nezavisnosti Crne Gore i njenog međunarodno- pravog subjektiviteta.

Da ne bi ostale sumnje ili dileme u tom smislu, potrebno je da se javnosti gospodin Milatović izjasni, naravno, ako želi i hoće, i kaže da li je glasao 2006 ili ne za nezavisnu Crnu Goru i je li uopšte glasao na referendumu?

Čitaj još:   JOŠ JEDNA U NIZU: NOVE TEŠKE UVREDE na račun DRAGINJE Vuksanović- Stanković...

Normalno bi bilo da prizna istinu, kakva god ona bila po njegove političke interese i ambicije. Građani Crne Gore trebali bi da znaju precizni odgovor na to pitanje.

Bonus video: MILO ĐUKANOVIĆ”CRNA GORA JE NEZAVISNA DRŽAVA” 21.05.2006

Izvor: PA

VIC DANA: Plavuša nakon seksa… (foto)

Plavuša odmahne glavom, a tip gnjavi dalje... BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Read more