IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASNE Prijetnje smrću: Ponovo upućene Draginji Vuksanović- Stanković… (foto)

DRAGINJA Vuksanović Stanković je, prijetnje prijavila policiji i zatražila hitnu reakciju nadležnih…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 10: 03-2023, 08: 54… UŽASNE Prijetnje smrću: Ponovo upućene Draginji Vuksanović- Stanković… (foto)

Kandidatkinji Socijaldemokratse partije SDP za predsjednicu Crne Gore i poslanici te partije Draginji Vuksanović Stanković, ponovo je prijećeno smrću, i to preko društvene mreže Twitter, saznaje CdM.

Vuksanović Stanković je, kako CdM saznaje, prijetnje sinoć prijavila policiji i zatražila hitnu reakciju nadležnih.

Prjetnju je na Twitteru, kako se navodi u prijavi, 8. marta postavio profil pod imenom Boris Janković.

“Evo recimo Draginju Vuksanović Stanković bi ja lično da je negde sretnem na ulici, bez jedne sekunde razmišljanja, nokautirao i ostavio da leži u lokvi krvi, ne bi na žensko nikad digao ruku, ali bi nju zbog toliko poganih izjava o srpskom narodu bio spreman da odrobijam”, piše u twittu.

Čitaj još:   BEOGRAD: Opasne namjere, Srbi postaju većina u Crnoj Gori, bošnjačku dijasporu brišu iz biračkog spiska... (foto i video)
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Vuksanović Stanković je u prethodnom periodu u više navrata bila meta brutalnih prijetnji, seksističkih i mizoginih poruka.

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore, poznata crnogorskoj javnosti po aktivnom političkom djelovanju, borkinja za građansku, suverenu i multietničku Crnu Goru, u više navrata do sada bila izložena brutalnim prijetnjama smrću, a zbog ugrožene bezbjednosti joj je i dodijeljena dvadesetčetvoročasovna pratnja pripadnika Uprave policije. (Miraš Dušević)

izvor CdM.me

Sonja BISERKO: NE DOZVOLITE DA VAS UVUKU U ‘SRPSKI SVET’, birajte građansku CRNU GORU i Mila ĐUKANOVIĆA… (foto, video)

Poruku podrške predsjedniku Crne Gore i predsjedničkom kandidatu DPS- a Read more

Čitaj još:   BUDVA: Bjelopoljcu 60 dana zatvora, vanbračnoj supruzi prijetio ubistvom, tukao je kuhinjskom daskom... (foto)