Crna Gora

DOČEKAN KAKO DOLIKUJE: Cetinjani izgurali i izviždali JAKOVA Milatovića, spasilo ga obezbjeđenje i policija… (foto, video)

Prilikom dolaska JAKOVA Milatovića na izbornu konvenciju u zgradu SC na Cetinju došlo je do incidenta- dok je sa svojim obezbjeđenjem prolazio kroz policijski špalir, došlo je do guranja i koškanja. Prisutni su svo vrijeme žestoko negodovali dok su pokušavali da uhvate Milatovića, a on je u zgradu SC na Cetinju ušao vidno isprepadan i na ivici plača…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 11: 03-2023, 08: 54… DOČEKAN KAKO DOLIKUJE: Cetinjani izgurali i izviždali JAKOVA Milatovića, spasilo ga obezbjeđenje i policija… (foto, video)

Grupa građana okupila se na Cetinju uoči promocije predsjedničkog kandidata Pokreta “Evropa sad” Jakova Milatovića u tom gradu kako bi izrazili protest, između ostalog i zbog njegove uloge tokom nasilnog ustoličenja šefa crnogorske filijale takozvane SPC Jovana Mićovića Joanikija na Cetinju 5. septembra 2021. godine.

Okupljeni ispred zgrade Sportskog centra, gdje je u 17 sati bila zakazana konvencija Milatovića, nosili su transparente sa porukama koje citiraju njegove izjave poput “Pa što ako na Cetinju pogine 10 Crnogoraca?”.

Cetinjani predsjedničkom kandidatu Pokreta “Evropa sad”, između ostalog, poručuju da je za njega prezir a ne predsjedničko mjesto, kao i da je ,,svetosavski sluga”.

BONUS VIDEO: Protest Cetinjana uoči promocije Jakova Milatovića

Na protestu je evidentno prisustvo policijskih službenika.

Prilikom dolaska Milatovića na izbornu konvenciju u zgradu SC na Cetinju došlo je do incidenta– dok je sa svojim obezbjeđenjem prolazio kroz policijski špalir, došlo je do guranja i koškanja.

Prisutni su svo vrijeme žestoko negodovali dok su pokušavali da uhvate Milatovića, a on je u zgradu SC na Cetinju ušao vidno isprepadan i na ivici plača. Od ozbiljnijih posljedica spasili su ga policija i obezbjeđenje.

BONUS VIDEO: RTV Cetinje- Cetinje- Milatović protest

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Recent Posts

TUŽAN DAN: U 33 godini života na ahiret preselila EDITA Krijezi u Austriji, ukop i Dženaza će se obaviti na Mezarju TRNOVI… (foto)

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je dana 29.04.2024.…

5 sati ago

JELENA Marković: RAJO Mandić manipuliše i radi protiv srpskog naroda, jer vidi da ga ni oni više neće… (foto)

Šta radi četnički vojvoda Andrija Mandić premijeru Milojku Spajiću i Pokretu Evropa sad sa samo 13 procenata glasačkog tijela!?…

5 sati ago

EVROPSKI HISTORIČAR: Skandalozno je što se CRNA GORA nije pridružila rezoluciji o SREBRENICI… (foto)

Češki historičar František Šistek ocjenjuje da je skandalozno što Crna Gora neće kosponzorisati Rezoluciju o…

6 sati ago

Ramo ISAK odgovorio Željki CVIJANOVIĆ: ŽELJKA, Dozovi se. Možeš se žaliti gdje hoćeš, ali iz BiH nigdje nećeš… (foto, video)

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak regovao je na izlaganje člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine…

6 sati ago

This website uses cookies.