IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Grupa građana Cetinja: A šta da je Miloviću opalio pištolj? BISMO LI I TADA MI BILI KRIVI… (foto, video)

Namjera im je bila da se okupe, makar desetina, makar onoliko ih koliko je htio bez griže savjesti žrtvovati 5. septembra pretprošle godine, navodi se u saopštenju

“Jučerašnji dolazak Jadova Milatovića na Cetinje imao je za cilj da isprovocira građane i grad koji je za njegove vlasti zasut suzavcima, bojnim otrovima i drugim nedozvoljenim sredstvima kako bi po nalogu srpskoga predśednika ponizili Crnu Goru nasilnim ustoličenjem Joanikija Nedostojnoga”, saopštila je Grupa građana sa Cetinja.

Da je, kakko navode u saopštenju, Milatović i sam zna da u predśedničkoj kampanji nema što da traži na Cetinju, svjedoči i, kako kažu, šaka jada prisutnih na njegovoj konvenciji, od kojih je većinu doćerao sa strane. Onaj koji se nije libio žrtvovati Crnogorce za interese srpskoga predśednika juče je u crnogorskoj prijestonici htio da glumi pomiritelja i dobroželatelja Crne Gore, dodaje se u saopštenju Grupe građana.

“Naša je dužnost bila iskazati protest i prezir takvome izrodu. Grdno se varaju svi koji misle da smo se okupili po kakvome partijskom nalogu!

I grdno su promašili adresu zagovornici građanske Crne Gore koji upiru prstom u Cetinjane a ne u izroda koji je na Cetinje došao da provocira! Podśećamo– Jadovu Milatoviću dlaka s glave nije falila jer nam namjera i nije bila da mu naudimo. Jadov je više bio ugrožen od svoga obezbjeđenja i pratilaca no od nas jer ga mi od njih nijesmo ni viđeli.

Čitaj još:   UBISTVO: BRUTALNA SAČEKUŠA- Napadači iz kola zasuli smrtonosnim rafalima...

Oni su ga valjali po podu dok je prolazio kroz kordon policije, a mi smo skandirali gledajući tu bruku neviđenu”, ističe se.

Namjera im je bila da se okupe, makar desetina, makar onoliko ih koliko je htio bez griže savjesti žrtvovati 5. septembra pretprošle godine, navodi se u saopštenju.

“A da smo htjeli da mu zabranimo dolazak, na Cetinje bi mogao doći jedino helikopterom, onako kako i onaj sramotnik čiji je dolazak Jadov obezbijedio”, navodi se u saopštenju.

Čuju da se šuška o hapšenjima i privođenjima jučerašnjih demonstranata.

“Stoga poručujemo da odustanete od toga dok grđi nijeste. Otpor uhapsit ne možete! Krenete li s hapšenjima mirnih građana i mirnih demonstranata, viđećete onda koliko nas ima.

Dušebrižnike, preletače, izrode na vlasti i one iz Evrope sad, a ponajprije našega bivšega sugrađanina Filipa Adžića, pozivamo da objasne javnosti zašto je predśednički kandidat Milatović dovukao sa sobom na Cetinje naoružane kriminalce i bezbjednosno- interesantna lica i da objasne okle na konvenciji pištolj Miloviću, visokome funkcioneru ES i članu Abazovićevoga Tužilačkoga savjeta!

Oćete li na to reagovati? Što ćete povodom toga preduzeti?

Da je u paničnome metežu Jadovove pratnje kojim slučajem Miloviću opalio pištolj koji je tamo vadio valjda da bi okuražio svoje uspaničene partijske kolege, bismo li i tada mi bili krivi za eventualne žrtve? I je li nošenje pištolja dozvoljeno svakoj pogani koja sa zadnjim namjerama dolazi na Cetinje?”, zaljučuje se u saopštenju.

Čitaj još:   Danas i sutra oblačno sa kišom, u petak snijeg... (foto)

BONUS VIDEO: RTV Cetinje – Cetinje – Milatović protest

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more