BiH

ŠOKANTNI SNIMAK: Brutalan napad NiP- ovog HALILA Bajramovića na SULEJMANA Samardžića u hotelu Holiday Inn u SARAJEVU (foto, video)

Na snimku koji možete pogledati u nastavku se jasno vidi kako Samardžić ulazi u lift a za njim Bajramović gdje mu udara tri šamara…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda 15: 03-2023, 00: 24… ŠOKANTNI SNIMAK: Brutalan napad NiP- ovog HALILA Bajramovića na SULEJMANA Samardžića u hotelu Holiday Inn u SARAJEVU (foto, video)

Nakon današnjih izjava koje je Halil Bajramović dao medijima i u kojima tvrdi kako je potpuna neistina da je fizički napao Sulejmana Samardžića, savjetnika premijera Vlade USK, u javnost je procurio video iz kojeg se može izvući sasvim drugačiji zaključak

Na snimku koji možete pogledati u nastavku se jasno vidi kako Samardžić ulazi u lift a za njim Bajramović gdje mu udara tri šamara.

Podsjećamo, Bajramović je danas za televiziju N1 rekao da je on bio žrtva te da su mu zvaničnici NES-a “prepriječili put”. 

Ja sam jednostavno žurio, nisam imao vremena za takve stvari. U trenutku kada sam izašao iz lifta, na recepciji, primjetio sam da su još dvojica tu čekali. Jedan je bio Rifet Hozanović, drugi je Mustafa Ružnić sa veoma nezgodnim rječnikom i tonom. Oni su meni prepriječili put. Rekao sam recepciji da zove policiju i kada sam vidio šta čine, uzeo sam telefon da ih snimam. Kada sam izvadio telefon, jedan od njih, mislim baš Sulejman Samardžić je oteo telefon i pobjegao i počeo brisati moje snimke. Tražio sam od gospođe da zovu policiju, policija je došla brzo. Uzeli su izjavu od mene”, rekao je danas Bajramović, što se ispostavilo obmanom. 

Razlog ovim napetostima i sukobima je svakako jučer u Sarajevu dogovorena koalicija između SDA i NES-a za formiranje vlasti u Unsko-sanskom kantonu, iako je ranije najavljeno da će izvjestan dogovor NIP- a i SDA. To se očigledno negativno odrazilo na raspoloženje unutar struktura Naroda i Pravde, posebno u USK.

izvor (SB) 

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

13 minuta ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

41 minuta ago

RAZA SE NAŠLA NA METI DŽEPAROŠA: VIKALE SMO USRED BAŠČARŠIJE… (foto)

Spisateljica i influenserica Razija Čolaković bila je meta džeparoša dok je pozirala za fotografije na…

4 sata ago

ŠOKANTNA IZJAVA MILORADA DODIKA: “RS JE SPREMNA ISPLATITI FBIH  2 MILIJARDE I DATI POTOČARE DA SE RAZIĐEMO”… (foto, video)

Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik rekao je da se politički procesi ne mogu modelirati…

4 sata ago

Elmedin Dino KONAKOVIĆ, poručio Aleksandru VUČIĆU: “Zaslužujete prezir, idemo u reviziju presude i naplatu ratne odštete” (foto, video)

“Pošto je Vučić ovakav mi ćemo na sve druge načine i dalje tražiti nadoknadu ratne…

5 sati ago

SREBRENICA- Šta donosi 2. maj; ALIJA Tabaković: Nema drame, ima doza straha kod Bošnjaka, ne podržavaju svi Srbi MILORADA Dodika… (foto, video)

U Srebrenici bi se, barem prema najavama predsjednika bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, u…

5 sati ago

This website uses cookies.