IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠTA JE RADILA STUDENTKINJA AZRA SAMO 4 DANA PRIJE UBISTVA RANKA ESKOBARA: Ovo je javno tražila prije brutalne egzekucije… (foto)

Osumnjičena AZRA Š. (21) koja je u utorak uhapšena po međunarodnoj potjernici u Sarajevu zbog sumnje da je učestvovala u brutalnoj likvidaciji Ranka Radoševića (54), zvanog Ranko Eskobar samo četiri dana prije zločina javno tražila stan u Beogradu!

Ranko Eskobar brutalno je ubijen na jednoj benzinskoj pumpi kada je kao stalni gost došao u lokal i sjeo da sačeka navodne kupce automobila. Međutim, lažni kupci, tačnije osumnjičeni Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (26) iz Kraljeva maskirani sa kapuljačama na glavi i hiruškom maskom preko lica upali su u objekat izvadili pištolje i ispalili kišu metaka u Radoševića.

Brzom i efikasnom akcijom MUP Srbije svi osumnjičeni za ovu likvidaciju su ubrzo lišeni slobode, a među uhapšenima je i maloljetnica (17) koja je imala svoju ulogu u ovoj likvidaciji, kao i studentkinja koja je uhapšena.

Ako je sudeći po društvenim mrežama osumnjičena Azra Š. je 5. marta na jednoj Fejsbuk stranici tražila stan uz određene uslove i cijenu koja bi joj navodno najviše odgovarala.

– Dobar dan svima, da li iko izdaje stan sa odvojenom spavaćom? Poželjna cijena bi bila do 400 eura – napisala je Azra Š.

Čitaj još:   ESKOBAR: Rata u BiH neće biti, Dodik štiti svoju moć i bogatstvo... (foto, video)

Kako je Kurir ranije pisao provjerava se da li je studentkinja Azra, koja je u utorak uhapšena u naselju Bjelave, zajedno sa svojim dečkom Markom Pjanovićem, vođom navijača Partizana u Brčkom, koji je sinoć lišen slobode u Bijeljini, sa ostalim osumnjičenima za ubistvo namamila Radoševića na pumpu i to pod izgovorom da žele da kupe automobil.

– Radošević je kako je dosadašnja istraga pokazala bio na pumpi bez obezbjeđenja, a da je kupce za skupoceni automobil čekao upravo na pumpi. Ranko Eskobar je inače, bio u biznisu sa automobilima koje je preprodavao, a od određenih je pravio i automobile sa zatamnjenim staklima, ali i blinde – podsjeća izvor upoznat sa slučajem.

Ranko Radošević koji je prošlog četvrtka ubijen naočigled brojih očevidaca navodno je označen kao vođa nikšićkog klana, ali i kao blizak saradnik pokojnog šefa škaljaraskog klana Jovana Vukotića koji je takođe, brutalno likvidiran 8. septembra prošle godine u Istanbulu pred trudnom suprugom Mašom M. i detetom.

Radoševića je u ponedeljak na vječni počinak ispratilo više od 500 ljudi na groblju Orlovača.

Čitaj još:   Turska, deportovala 59 stranih terorista, od kojih pet u Njemačku... (foto)

izvor: Kurir.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more