IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Završna konvencija MILA Đukanovića: MILO, NEGO KO? (foto, video)

Završna konvencija predsjedničkog kandidata DPS-a Mila Đukanovića održava se večeras u Bemax areni.

Konvenciju možete pratiti uživo na linku ispod:

U gradu je saobraćajni kolaps, jer je više ulica zatvoreno.

Konvencija je počela je u 19 sati intoniranjem himne, a nakon toga emitovane su poruke odrške Đukanoviću od državnika regiona i svijeta.

Na konvenciji su bili: bivši predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, bivši premijeri Duško Marković i Igor Lukšić, nekadašnji gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, poslanici i funkcioneri DPS-apredsjednici DUA, BS-a, LP-a, SD-a, HGI Mehmet Zenka, Ervin Ibrahimović, Andrija Popović, Damir Šehović, Adrijan Vuksanović.

Vuksanović: Đukanović vizionar

Adrijan Vuksanović (HGI), kazao je da je Đukanović pokazao i dokazao da je vizionar i da zna šta je cilj, dok drugi žele da lutaju u raznoraznim otvorenim balkanima i svetovima.

“Uostalom ko bi trebalo da bude predsjednik ako ne onaj koji je sačuvao Crnu Goru od ratnih bombi. Ko bi trebalo da bude predsjednik Crne Gore ako ne onaj koji jedao presudan značaj integraciji manjinskih naroda u crnogorsko društvo, ko bi trebalo da bude predsjednik ako ne onaj ko je stavio crnu Goru tamo gdje joj je i mjesto, u zapadni civilizacijski krug gdje je njena državnost i počela”, naveo je on.

Čitaj još:   ČEMU SLUŽE MATERE

Zenka: Kad lava nema, hijena misli da je kralj, a sad je lav izašao na crtu

Mehmed Zenka (DUA) je sa konvencije poručio da mu je čast što je na čelu partije koja je znala đe joj je mjesto.

“Nismo bili partija koja ide đe vjetar duva. Ima jedna stara: kada lava nema hijena misli da je kralj. Sad je lav izašao na crtu pa da vidimo koje ćemo pjesme pjevati”, poručio je Zenka.

izvor: cdm.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Proslava bronzane medalje sa "LAVICAMA": Sportska čuda i ponos za Crnu Goru; PETAR Kapisoda, rezervnu državu nemamo, ni grb ni himnu... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more