IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTIŠLA U BOLNICU ZBOG SLIJEPOG CRIJEVA, VRATILA SE SA BEBOM: NIJE IMALA POJMA DA JE TRUDNA… (foto, video)

Kajla Simpson, tada studentkinja druge godine Univerziteta u Indijani, uživala je na zabavi, kada je iznenada osjetila intenzivan bol u stomaku.

Hitno su je odvezli u Urgentni centar, ubjeđeni da joj je puklo slijepo crijevo. Međutim, ispostavilo se da je krenula da se porađa, iako nije imala pojma da je trudna.

  • Otišla sam u bolnicu misleći da imam upalu slijepog crijeva. Počela sam da vrištim od bolova i doktor je utrčao u moju bolničku sobu. Bila sam šokirana kada mi je rekao da bebina glava viri – ispričala je Kajla u svom TikTok videu, koji je postao viralan.

Objasnila je da je imala redovne menstruacije i da je zapravo smršala u mjesecima prije nego što je dobila svoju, sada već skoro jednogodišnju, kćerku Medi.

  • Moje menstruacije su bile sasvim normalne i trajale su po četiri, pet dana – nastavila je.

Kada je riječ o fizičkim promjenama, Kajla tvrdi da uopšte nije imala trudnički stomak, već da je sve vrijeme bio ravan i zategnut. Rekla je i da je zapravo smršala 13 kilograma i da nikada nije bila tako mršava. Na snimku je pokazala i fotografije na kojima se vidi njena vitka figura u bikiniju tokom drugog tromjesečja.

Čitaj još:   ANKARA: Predsjedavajući i članovi Predsjedništva BiH sutra u zvaničnoj posjeti Turskoj... (foto)

Objasnila je i da je njena mama, koja je bila pored nje tokom hitnog porođaja, sve vrijeme slala poruke njenom tati.

  • Ona je trudna– glasila je poruka njene mame, dok je tata samo odgovorio: “Molim?!”

Svi su bili šokirani i zbunjeni, korisnici koji su odgledali ovaj video su također ostali zatečeni.

Ovo je tako strašno, moj najveći strah– napisao je jedan korisnik.

Moja najgora noćna mora– dodao je drugi.

Međutim, bilo ih je i nekoliko sa sličnim iskustvom.

  • To se desilo i meni. Imala sam infekciju mokraćnih kanala i otišla sam u hitnu pomoć sa strašnim bolovima i tada su mi rekli da sam trudna. Dva dana kasnije dobila sam kćerku – glasio je jedan komentar.

Uprkos tome što nije očekivala trudnoću i bebu, Kajla kaže da je došla kući dva dana nakon porođaja sa svojom “savršeno zdravom bebom i novom najboljom prijateljicom”.

izvor: hajat.ba