IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRENERSKA VRTEŠKA: FK Novi Pazar dobio četvrtog trenera u ovoj sezoni, novi šef stručnog štaba je iz BiH… (foto)

Očigledno da nešto ne štima u timu iz Novog Pazara…

NOVI PAZAR: Srbija, Sport, Zanimljivosti, utorak, 21: 03-2023, 00: 24… TRENERSKA VRTEŠKA: FK Novi Pazar dobio četvrtog trenera u ovoj sezoni, novi šef stručnog štaba je iz BiH… (foto)

Fudbalski trener iz Bosne i Hercegovine Feđa Dudić imenovan je za novog šefa stručnog štaba Novog Pazara, saopšteno je danas.

Dudić (40) je na mjestu trenera Novog Pazara nasledio Aleksandra Stankovića, koji je podnio ostavku poslije jučerašnjeg poraza od Kolubare (0: 1) u 27. kolu Superlige Srbije.

 Dudić je najveći uspjeh ostvario sa mostarskim Veležom sa kojim je izborio izlazak na međunarodnu scenu i uporedo afirmisao veliki broj igrača. Predstavljanje novog trenera ‘plavih’ planirano je za sredu kada će obaviti i prvi trening. Njemu će u radu pomagati prvi pomoćnik Aldin Kametović i kondicioni trener Jasmin Trnovac. Ugovor je potpisan do juna 2024. godine– saopšteno je na Fejsbuk nalogu Novog Pazara.

Čitaj još:   "Hrvat i Srbin nakon tri rakije...": VIDEO S MILION I PO PREGLEDA... (foto, video)

Novi Pazar je šesti u Super ligi Srbije sa 44 boda, tri manje od petoplasirane, Vojvodine koja trenutno drži poslednje mjesto koje vodi u evropsko takmičenje.

Pazarci u 28. kolu elitnog takmičenja, posle pauze u prvenstvu, gostuju lučanskoj Mladosti, kada će Dudić debitovati u ulozi trenera.

Feđa Dudić je četvrti trener Pazara od početka sezone, posle Vladimira Gaćinovića, Damira Čakara i poslednjeg u nizu Stankovića…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more