IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Novak ĐOKOVIĆ RAZMIŠLJA O PENZIJI: Novak, ulaže MILIONE u IMPERIJU na Bliskom istoku! (foto, video)

Novak Đoković nije dobio priliku da igra na turnirima u Americi pa je to vrijeme iskoristio za poslovno putovanje u Dubai. On je tom prilikom dao je opširan intervju za “CNN” u kome je govorio o karijeri, planovima na terenu i van njega…

DUBAYI: Svijet, Sport, vijesti, četvrtak, 23: 03-2023, 00: 44… Novak ĐOKOVIĆ RAZMIŠLJA O PENZIJI: Novak, ulaže MILIONE u IMPERIJU na Bliskom istoku! (foto, video)

– Sjajno je videti vas, kao i uvijek, Vaše visočanstvo šeiče Hamdane. Srećno vama i vašem timu na “vladinim igrama sledeće godine računajte na mene”- rekao je tada Novak uz fotografiju sa šeikom Hamdanom iz Dubaija.

Nagoveštavale su fotografije da se radi o poslovnim sastancima a to je potrvrdio i sam Đoković. Naime, Srbin je odlučio da investira u start- apove, jer uživa u procesu izgradnje nečega iz temelja.

– Naučio sam mnogo lekcija iz tog iskustva, i volim uzbuđenje da napravim nešto od nule i da to zaista radim od početka. Mogu da povučem paralelu sa svojim životom i svojom karijerom sa ovim procesom izgradnje pojedinca, vozila ili biznisa projekta, uzimajući u obzir sve korake, a zatim kada vidiš kako se to ostvaruje je nešto zaista uzbudljivo- rekao je Novak, a zatim dodao:

Čitaj još:   MILE DODIK PUKAO NAČISTO: Pozvao novinare da u Predsjedništvu zapjevaju "Nema te više Alija"... (foto)

Dok razgovaramo, moj poslovni tim razmatra različite lokacije za uspostavljanje fonda preduzetničkog kapitala. Kao što sam rekao, a Dubai je verovatno prioritet u tome. Dubai je veoma važan za mene kao tenisera.

Koristio sam Dubai kao bazu za treninge, kao turističku destinaciju, a sada želim da istražim mogućnost da Dubai bude mjesto poslovnih investicija- objasnio je NOVAK Đoković.

BONUS VIDEO: Stigle lose vesti! KRAJ za Novaka Djokovica! Necete verovati sta se desilo! Ovo je UZAS!

izvor Republika.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more