IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora.  Bik oprezan, Djevica vesela, Vaga umorna, Strijelac uspješan…Ovo je dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine.

OVAN

Opterećeni ste brigama koje ste sami smislili. Pokušavate da predvidite rješenje za probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje vam može nanijeti štetu ukoliko se na vrijeme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste izmislili.

BIK

Previše dajete značaj ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje.

BLIZANCI

Niste dovoljno uporni, prebrzo odustajete. Imate osjećaj da vas niko ne razume i ne primećuje vašu žrtvu, za koju verujete da je prevelika. Loš osjećaj je trenutno neraspoloženje, pa zbog toga ne povlačite poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.

RAK

Preokupirani ste finansijskim brigama. Mnogo toga ne zavisi od vas pa zbog toga nije mudro opterećivati se stvarima koje vi ne možete da riješite. Budite strpljivi, konkretna pomoć stiže od bliskog prijatelja.

LAV

Dobijate vijest o dodatnom prihodu na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko racionalnih mogućnosti kako vam sve ne bi, na kraju, presjelo.

Čitaj još:   SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PRIBOJA: Četiri osobe povrijeđene, u teškom stanju dvoje tinejdžera prebačeno u bolnicu... (foto)

DJEVICA

U srce su vam se uvukli strahovi. Niste sigurni da li vas vole zato što kao čovjek vrijedite ili je to zato što imate moći da im nešto priuštite, čak i materijalno. Odgovor na ovu dilemu morate potražiti u dnu duše koja prepoznaje istinu.


VAGA

Neprijatne vijesti vam mogu potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji u vezi s poslom koji svakodnevno obavljate.

ŠKORPIJA

Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mjere. Svojim prisustvom nećete uspjeti da sprečite žustre rasprave u kojima će biti i teških riječi. Zauzmite stav i bez mnogo reči saopštite svoje namjere.

STRIJELAC

Razmišljate o poslu umjesto da trenutnu pozitivnu energiju podelite s ukućanima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili. Deprimira vas neprijatna atmosfera oko vas, a ne uviđate da ste upravo vi uzrok takvog raspoloženja

JARAC

Niste dovoljno uporni, prebrzo odustajete. Imate osjećaj da vas niko ne razumije i ne primećuje vašu žrtvu, za koju vjerujete da je prevelika. Loš osjećaj je trenutno neraspoloženje pa zbog toga ne povlačite poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.

VODOLIJA

Budite strpljivi i dosledni danas. Iako je neophodna puna koncentracija, vas obuzimaju premor i pospanost. Ako se ne trgnete, napravićete ozbiljne greške zbog kojih ćete trpeti posljedice. Osim toga, budite oprezni na ulici i u saobraćaju.

Čitaj još:   Gužva za fotelje u Podgorici: Ko je trenutno u igri za sastav nove vlade... (foto)

RIBE

Emotivno ste napeti pa vam današnji aspekti dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba će kratkim komentarom na trenutak poljuljati vaš sistem vrijednosti, ali vi ne primajte sve k srcu. Atmosfera oko vas jeste neprijatna, ali i kratkotrajna.

http://ibalkan.net

EFEKTI I RECEPTI ZLATA VRIJEDNI: Evo kako najlakše možete uštedjeti GORIVO U VOŽNJI… (foto, video)

Njemačka organizacija Tüv Süd, koja se bavi certificiranjem i inspekcijama, Read more