IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: JAKOV Milatović bi da prevari PROEVROPSKE BIRAČE… (foto)

Zamjenik kandidata za predsjednika pokreta „Evropa sad“ Jakov Milatović širi najobičnije neistine kada tvrdi da će ga 2. aprila podržati aktuelna većina čiji je procenat podigao čak na 60 odsto.

Čudna neka matematika, kad se zna da tri kandidata te većine u prvom krugu nijesu dobila ni 30 odsto, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista Crne Gore (DPS).

“Milatović u stvari pokušava da ponovi ono što je jednom pošlo za rukom Dritanu Abazoviću. Da prevari proevropski orijentisane birače i da ih utopi u ultradesničarsku i nacionalističku koaliciju. Iako su prije prvog kruga njegov šef, nesuđeni kandidat, a kasnije i on, glatko odbili ponudu Demokrata, a u TV sučeljavanju i ponudu Mandića da jedni druge podrže u drugom krugu, on se sad, kad vidi da sigurno gubi, odjednom osjeća dijelom te većine”,  kazali su iz DPS- a. 

Prema njihovim riječima, “zaboravljaju da je ta prevara pročitana, i da Abazović i njegova URA već polako odlaze u istoriju”.

“Ta nečasna rabota nije mu pomogla da se održi na vlasti, pa sličan naum neće pomoći ni Milatoviću da dođe na vlast”.

Čitaj još:   SARAJEVO: DEMONSTRACIJE i Masovni protesti ispred OHR- a, očekuje se dolazak više od 30.000 građana... (foto, video)

Kasno se, navodi DPS, Milatović sjetio da se okrene prema dijaspori.

“Kasno se Milatović sjetio i da se ulaguje dijaspori, koja ni njemu, ni ostalim Zdravkovim apostolima neće zaboraviti pokušaj da im ukinu pravo glasa u domovini. Kao ni činjenicu da su upravo građanske i evropske stranke, predvođene Demokratskom partijom socijalista, zajedno s ljudima iz dijaspore spriječili to pravno nasilje. Znao je Spajić da Milatović nema šanse na predsjedničkim izborima, pa ga je elegantno gurnuo da izgubi. I istovremeno da ga spriječi da postane gradonačelnik Podgorice”.

Đukanović je, ističu u ovoj partiji, u prvom krugu kao opozicioni kandidat osvojio najviše glasova čak u 15 opština.

“A 2. aprila će osvojiti novi mandat i nastaviti da vodi Crnu Goru sigurnim evropskim putem”, zaključeno je u saopštenju DPS-a.

izvor: kolektiv.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more