IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FRONTALNI POREMEĆAJ- Ponesite kišobrane: Kiša i u drugoj polovini dana, vrijeme u narednih nekoliko dana… (foto)

Ponegdje uz kišu mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Krajem dana, padavine će oslabiti i postupno prestati. Jutarnja temperatura zraka od 7 do 13, a najviša dnevna od 11 do 19 stepeni.

SARAJEVO: Regija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 03: V- 2023, 10: 14… FRONTALNI POREMEĆAJ- Ponesite kišobrane: Kiša i u drugoj polovini dana, vrijeme u narednih nekoliko dana… (foto)

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša je registrovana na području Krajine i Hercegovine.

Danas u našoj zemlji bit će pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18 stepeni.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa kišom u drugoj polovini dana. Najviša dnevna temperatura zraka oko 15 stepeni, saopćio je Federalni hidrometeorološki zavod.

srijeda, 03.05.2023. godine
Tokom prijepodneva ugodnije, potom sa razvojem oblačnosti i nestabilnim vremenom, što će pretežno uticati na lošije raspoloženje većine populacije, a kod hroničnih bolesnika i meteoropata uzrokovati nešto izraženije tegobe. Usljed svježije noći i mirnijeg sna, opšta slika neće biti mnogo lošija u odnosu na protekle dane. Na sjeveru zemlje, osjet sparine bi mogao biti izraženiji u poslijepodnevnim satima. Poželjno je ne pretjerivati sa aktivnostima i slojevito se odjenuti.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 27. oktobar 2022. godine...

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u centralnim i istočnim područjima uz nešto više oblaka može pasti i malo kiše. U večernjim satima razvedravanje. Jutarnja temperatura zraka od 5 do 10, a dnevna od 16 do 20 stepeni.

U petak malo do umjereno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka od 7 do 14, a dnevna do 22 stepena.

U subotu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Razvojem oblačnosti, moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura zraka od 7 do 14, a dnevna do 24 stepena C.

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more