IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Stop primitivizmu, nadležni nasilnike da privedu pravdi…

Stop nasilju, prijetnjama, mizoginijama, seksizmima, stop primitivizmu, navela je na Twitteru profesorica na Pravnom fakultetu i nekadašnja poslanica SDP- a Draginja Vuksanović- Stanković.

DRAGINJA Vuksanović- Stanković je uputila podršku psihologu i psihoterapeutu Petru Markoviću koji je posljednjih dana izložen govoru mržnje.

„Puna podrška vrsnom intelektualcu, ovom mladom čovjeku i mom prijatelju Petru. Nadležni nasilnike da privedu pravdi“, poručila je Vuksanović- Stanković.

Psiholog Petar Marković je danima izložen javnim osudama i pogrdnim komentarima na račun svog vizuelnog identiteta, stavova struke i ličnih karakteristika, a takvo neprimjereno ponašanje intenzivirano je posljednjih dana nakon njegovog gostovanja na određenim TV stanicama…

Neprimjereno ponašanje, uvrede i ismijavanje otišli su toliko daleko da pojedinci pozivaju, kako na medijski tako i na fizički linč, što rezultira njegovom ugroženom bezbjednošću, saopšteno je uz NVO Sistem čiji je Marković član.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: JAKOV Milatović bio dio tima koji je 5. septembra sproveo brutalno nasilje nad građanima Cetinja... (foto, video)

izvor: aktuelno.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković: Predstoji odlučna borba za očuvanje nacionalnog bića građanske i multietničke Crne Gore...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more