Vijesti

DO KRAJA SEMICE SVE GORE I GORE: Oblačno s kišom, evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

DANAS se očekuje pretežno oblačno prije podne, u poslijepodnevnim satima smanjenje oblačnosti. rijetko može pasti malo kiše, jutarnja temperatura zraka između 6 i 11°C, a dnevna između 14 i 23°C

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 09: V- 2023, 09: 44… DO KRAJA SEMICE SVE GORE I GORE: Oblačno s kišom, evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Do kraja sedmice se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme sa kišom i temperaturama do 23 stepena Celzijusa.

“Pretežno oblačno vrijeme prije podne. U poslijepodnevnim satima smanjenje oblačnosti u Bosni. Slaba kiša ili lokalni pljusak se očekuju uglavnom na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Od sredine dana prema poslijepodnevnim satima u centralnim područjima rijetko može pasti malo kiše”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 11, na jugu zemlje od 12 do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje do 23 stepena.

utorak, 09.05.2023. godine
Biometeorološke prilike djelimično će se popraviti. Povremene, slabije padavine, uglavnom će lošije djelovati na raspoloženje većine populacije, a tegobe kod osjetljivih osoba će se ogledati kroz slabije izraženu glavobolju, umor, dekoncentraciju. Opšta slika će, usljed stabilnijeg vremena, biti ljepša u istočnim i sjeveroistočnim dijelovima Bosne.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 11, na jugu zemlje od 12 do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje do 23 stepena.

U srijedu se u Bosni i Hercegovini očekuje se jače naoblačenje koje će u drugoj polovini dana usloviti slabu kišu i lokalne pljuskove. U Bosni vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između tri i osam, na jugu zemlje do 12 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22 stepena.

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno sa kišom i pljuskovima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između sedam i 11, na jugu zemlje do 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19 stepeni.

U petak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između sedam i 11, na jugu zemlje do 14 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21 stepen C.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Recent Posts

Aleksandra Bosnić- ĐURIĆ: Da li je „Srpski svet“ samo kulturni koncept? (foto)

GRAĐANSKO DRUŠTVO I NJEGOVI (NE)PRIJATELJI: Od 2020. do 2024. godine postalo je jasno da od…

20 minuta ago

PPO “Lovćenske straže 1990”: Podrška rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Patriotski pokret otpora „Lovćenske straže 1990“ se obavezao da će se maksimalno založiti da se…

41 minuta ago

Bivši gospodar SAO Budva, godinama prolazi ispod radara… (foto, video)

Kako su godinama unazad funkcionisali nadležni organi i inspekcije najbolje govori primjer bivšeg predsjednika Opštine…

1 sat ago

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

2 sata ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

2 sata ago

RAZA SE NAŠLA NA METI DŽEPAROŠA: VIKALE SMO USRED BAŠČARŠIJE… (foto)

Spisateljica i influenserica Razija Čolaković bila je meta džeparoša dok je pozirala za fotografije na…

6 sati ago

This website uses cookies.