IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

„MANI SE ‘OTVORENOG BALKANA’, TO JE SRPSKI PROJEKAT…“: Društvene mreže gore nakon što je Elmedin Konaković odgovorio Draganu Bursaću… (foto, video)

Uslijedile su burne reakcije na društvenim mrežama, a „Slobodna Bosna“ odabrala je samo one koje nisu uvredljivog sadržaja.

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 10: V- 2023, 09: 44… „MANI SE ‘OTVORENOG BALKANA’, TO JE SRPSKI PROJEKAT…“: Društvene mreže gore nakon što je Elmedin Konaković odgovorio Draganu Bursaću… (foto, video)

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon što je lider Naroda i pravde Elmedin Konaković odgovorio novinaru Draganu Bursaću.

-Obratio mi se Dragan Bursać, bolje rečeno naružio me u kolumni.

Pozvao se na dva spina, dvije laži.

Jedna je napisana u naslovu teksta čitanog i nekad objektivnog portala dok u samom tekstu piše tačno i potpuno drugačije, a druga je laž i u naslovu i u tekstu na drugom portalu koji laži sije svakodnevno.

Gospodine Bursać, opasan je ovaj sistem koji se ruši.

Čitaj još:   VELIKO NEVRIJEME U SARAJEVU: Brojne ulice poplavljene... (video)

Ako vas uvuku u vrtlog svog lažnog narativa može se desiti da vas pretvore u novog Avdu Avdića, a sa te se staze na staze objektivnog novinarstva ne može vratiti.

Kad god budete raspoloženi za razgovor uživo, intervju ili snimanje kamerom, vrlo rado ću se odazvati.

Čuvajte dignitet kritike i pisane riječi, poručio je Konaković.

Uslijedile su burne reakcije na društvenim mrežama, a „Slobodna Bosna“ odabrala je samo one koje nisu uvredljivog sadržaja.

Podsjetimo, sve je počelo Konakovićevom izjavom o „Otvorenom Balkanu“ povodom 100 dana rada novog saziva Vijeća ministara BiH.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more