IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OGLASIO se MUP u Prijepolju: POMAGAČI POLICAJCU iz PRIBOJA su pomogli da POBJEGNE nakon što su Ervinu zadati KOBNI UDARCI… (foto, video)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Užicu, uhapsili su M. S. (1997), N. G. (2001) i M. A. (1958), svi iz Priboja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela…

PRIJEPOLJE: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 22: V- 2023, 09: 44…  OGLASIO se MUP u Prijepolju: POMAGAČI POLICAJCU iz PRIBOJA su pomogli da POBJEGNE nakon što su Ervinu zadati KOBNI UDARCI… (foto, video)

Uhapšeni pomagači se sumnjiče da su Igoru A. (28) pomogli da pobjegne nakon izvršenog krivičnog djela ubistvo, kada je u Priboju u ugostiteljskom objektu zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem Ervinu Ć. koji je pao i, a od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštava u Užicu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Izvor Kurira rekao je da su osumnijičenom poslije ovog događaja trojica pomogla da pobjegne. Sva trojica su uhapšena i zadržana u policijskoj stanici, a za osumnjičenim Igorom A. se traga, rekao je naš izvor.

Čitaj još:   ŠEST LIMENIH SANDUKA: Misterija umrlih u NOVOM PAZARU bez odgovora

Podsjetimo, kako je rekao izvor Kurira, obdukcija je završena, nakon koje je konstatovano da je tragično nastradali Ervin preminuo od krvarenja u mozgu koje je izazvalo pucanje velikog krvnog suda. Izvor dalje navodi da je do pucanja došlo usled udaraca koje je dobio.

Detalji ubistva, Pribojci potreseni

Da podsetimo da je u lokalu „Strit“ u Priboju sinoć oko pomoći došlo do rasprave između Ervina Ć. koji je stajao za šankom i Igora A. Igor je tri do četiri puta sa metalnim bokserom na ruci udario Ervina u glavu zbog čega je ovaj pao.

Odmah je pomogao, a Ervin je preminuo u pribojskoj bolnici. Pribojci su svi potreseni ovim događajem. U momentu ovih dešavanja u lokalu je bilo dosta ljudi.

– Bile su tu i neke djevojke medicinske sestre, koje su odmah pritrčale da pomognu Ervinu, sve dok hitna pomoć nije došla. Igor je nestao iz lokala. Ervin je inače čovek koji se nikada u životu nije potukao – pričaju Pribojci.

BONUS VIDEO: Policajac koji je brutalno pretukao i ubio muškarca u bjekstvu…

Čitaj još:   FAŠIZAM U BEOGRADU: Delije protiv Novog Pazara podigle skandaloznu parolu uz skandiranje imena Ratka Mladića... (foto,video)

Kurir.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more