IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS- NEMORAL I HOROR! NIŽU SE IZJAVE LJUBAVI I RIJEČI PODRŠKE: Na Fejsbuku osvanula stranica podrške osumnjičenom za ubistvo u Priboju… (foto)

Na Fejsbuku su se pojavile san stranice koje pružaju podršku Ivanu A. policajcu osumnjičenom da je udarcima pesnicom naneo smrtonosne povrede nesrećnom mladiću.

PRIBOJ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 24: V- 2023, 00: 44… UŽAS- NEMORAL I HOROR! NIŽU SE IZJAVE LJUBAVI I RIJEČI PODRŠKE: Na Fejsbuku osvanula stranica podrške osumnjičenom za ubistvo u Priboju… (foto)

OVO JE HOROR! NIŽU SE IZJAVE LJUBAVI I REČI PODRŠKE: Na Fejsbuku osvanula stranica podrške osumnjičenom za ubistvo kod Priboja

Ubistvo Bošnjaka Ervina Ćelahmetovića od strane policajca kod Priboja, potreslo je javnost, a u moru tuge i šoka, u pokušaju da se shvati kako je moguće da to neko učini, pojavljuju se momenti koji te osjećaje samo pojačavaju.

Na Fejsbuku su se pojavile fan stranice koje pružaju podršku Igoru A. policajcu osumnjičenom da je udarcima pesnicom nanio smrtonosne povrede nesrećnom mladiću.

Na pomenutim stranicama osumnjičenom za ubistvo ispisane su poruke podrške, izjave ljubavi i najtoplije riječi.

Danas, na dan ukopa Ervina Ćelahmetovića na groblju Bjeliš, ova informacija baca shenku prezira na sve one koji podržavaju mržnju i nasilje, navodi sandžakonline, a prenosi 24sedam.

 

Fan stranica koja slavi ubicu predstavlja ne samo uvredu za žrtvu i njenu porodicu, već i za sve one koji vjeruju u pravdu i mir. Stranica je na žalost ogledalo dijela društva koji je svijestan da neće biti sankcija za ovakvu “iskrenost”.

Ovakv nemoral ukazuje na hitnu potrebu za zakonitim i moralnim postupanjem kako bi se kaznili odgovorni i spriječilo ubijanje, širenje straha, širenje mržnje i nasilja.

Podsjetimo, Ervina Ć.(35) krvnički je pretukao i usmrtio sugrađanin Igor A. (28).

Čitaj još:   NE PAMTE NI NASTARIJI: Kiša i grmljavina do kraja sedmice, i vrijeme koje se očekuje narednih 15 dana… (foto)

– Njih dvojica su bili u istom lokalu, kada je Igor A. prišao Ervinu Ć., počela je rasprava, a zatim i tuča. Krvnički ga je udarao. Ervin. Ć. je pao na pod i tako povređen nastavio da leži – rekao je tada za RINU jedan od očevidaca.

Ervin je živ, ali bez svijesti prebačen u Pribojsku bolnicu gdje je dva sata kasnije preminuo od, kako je pokazala obdukcija, krvarenja u mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Napadač je pobjegao sa lica mijesta i za njim policija traga. 

Prema nezvaničnim informacijama, navodno radi kao pripadnik Specijalne policijske jedinice u Beogradu, a tokom vikenda došao je u rodni grad.

izvor Republika.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more