IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILAN Pipun Knežević prkosi i novom predsjedniku: Neću ići na sastanak kod JAKOVA Milatovića! (foto)

U Pljevljima je sinoć održan promotivni skup koalicije Za budućnost Crne Gore sa kojega je poručeno da se ne rasipaju glasovi po ambasadama, kao i partijama koje neće proći cenzus, jer taj glas koji ZBCG prirodno pripada, može da završi negdje gdje nije ni slutio

Nosilac izborne liste Za budućnost Crne Gore i predsjednik DNP Milan Knežević poručio predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću da neće prisustvovati sastanku na koji ga je pozvao.

U Pljevljima je sinoć održan promotivni skup koalicije Za budućnost Crne Gore sa kojega je poručeno da se ne rasipaju glasovi po ambasadama, kao i partijama koje neće proći cenzus, jer taj glas koji ZBCG prirodno pripada, može da završi negdje gdje nije ni slutio.

Knežević je poručio predsjedniku Jakovu Milatoviću da je zahvaljujući glasovima koalicije ZBCG i pozivu Andrije Mandića ostvario ubjedljivu pobjedu nad Milom Đukanovićem i da neće prisustvovati sastanku na koji je pozvan.

Nosilac izborne liste i predsjednik DNP Milan Knežević kazao je da su godinama unazad Pljevlja bila motorni zamajac, baklja otpora i slobode iz kojih su kretali u bitku protiv DPS- a.

Čitaj još:   Cetinjaninu određeno zadržavanje zbog napada na Milana Kneževića PIPUNA ispred Aerodroma PODGORICA...

“Zahvaljući vama i masovnim litijama koje ste pokrenuli sa SPC, 30. avgusta smo zabili kolac protiv političkog vamprira DPS-a i zato imamo obavezu da mu ne dozvolimo da se ponovo povampiri. Moramo čuvati tekovine od 30. avgusta, a njih će najbolje čuvati koalicija ZBCG jer ćemo ostati Srbi i ponosni na srpsku trobojku.

Mi treba da pošaljemo poruku iz Pljevalja da želimo Crnu Goru u Evropskoj Uniji, Crnu Goru koja će da sarađuje sa svim susjedima, želimo Crnu Goru integrisanu u budućnosti našeg naroda koji bi trebalo da bude ravnopravan, da Srbi nikad više ne prođu kroz sigmatizaciju i depolitizaciju kao što je to bilo u vladavini Mila Đukanovića“ istakao je Knežević.

izvor: aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more