IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK u Parizu: NOVAK Đoković na stranu OPOZICIJE U SRBIJI… (foto)

Srpski teniser je na jednoj od kamera ispisao poruku koja ukazuje na otklon od politike Aleksandra Vučića.

Vjerovatno najbolji teniser u istoriji Novak Đoković nakon prve ovogodišnje pobjede na Rolan Garosu u Parizu pokazao da je na strani opozicije u Srbiji.

Naime, poslije trijumfa protiv Amerikanca Aleksandra Kovačevića srpski teniser je na jednoj od kamera ispisao “Kosovo je srce Srbije”, ali se tu nije zaustavio već je poručio i “stop nasilju” i na taj način poručio predsjedniku Aleksandru Vučiću da nema njegovu podršku.

Đoković već neko vrijeme pokazuje otklon od politike SNS i Vučića, ali je ovo najkonkretniji postupak.

Doskora prvi reket svijeta je prvo odustao od gradnje terena na Dorćolu i vratio objekte u tom dijelu Beograda na upravljanje gradu, a potom je i nekoliko puta prisustvovao košarkaškim utakmicama Partizana, zajedno sa svojim sinom Stefanom i suprugom Jelenom.

Čitaj još:   NOVAK Đoković javno poželio da krsti djecu na Kosovu: Iz Prištine poručuju ''NEMA VAKCINE, NEMA ULASKA''... (foto)

Đoković je na taj način stavio prst u oko Vučiću, koji organski mrzi Partizan i prvi put nakon punih 12 godina pokazao, da ipak, navija za Partizan u kojem je i ponikao, a ne za Crvenu zvezdu.

izvor: aktuelno.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more