IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Kovačević: Nesrećnik iz Pljevalja koji je igrom slučaja i predśednik Opštine treba da bude uhapšen… (foto)

“Dosta je igranja sa državnim simbolima i negiranja istorijskih postignuća”

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 02. VI. 2022… 11: 38… Kovačević: Nesrećnik iz Pljevalja koji je igrom slučaja i predśednik Opštine treba da bude uhapšen… (foto)

Izvršni koordinator asocijacije mladih GI ,,21.maj” Malik Kovačević reagovao je povodom zahtjeva predsjednika Opštine Pljevlja direktorima opštinskih javnih ustanova i preduzeća da na zgradama hitno istaknu trobojke i negiranja 21. maja Dana nezavisnosti Crne Gore.

“Ovaj nesrećnik iz Pljevalja koji je igrom slučaja i predśednik Opštine treba da bude uhapšen za podrivanje ustavnog poretka po hitnom postupku”, poručio je on.

Dosta je, kaže igranja sa državnim simbolima i negiranjem istorijskih postignuća naših građanki i građana. 

“Lokalne kabadahije i šerifi, isfrustrirani borci za ,,ugrožena ” prava srpskog naroda nas svakodnevno negiraju i nipodaštavaju u našoj sopstvenoj zemlji. Jedini koji su ugroženi smo mi koji volimo ovu zemlju i ne damo je za šaku ruskih rubalja i sličnih valuta”, kaže Kovačević.

Vrijeme je, napominje, da država stane u odbranu i naših stvarno ugroženih nacionalnih prava i konačno adekvatno reaguje, kao i da brani Ustav što joj je i obaveza.

Čitaj još:   HERCEG NOVI: Uhapšen osumnjičen za izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje... (foto)

“Đe su sad ,,centristi ” i ,,ustavobranitelji” iz kolaboracionističke URA- e , provincijalnih Demokrata, agresivno- populističkog, od laži sazdanog PES- a i sličnih da reaguju i uskrate podršku onima koji svakodnevmo atakuju na simbole ove zemlje i prava građanki i građana koji ovđe žive . Možda ih izborna kampanja i dodvoravanje ,,milom narodu ” sputava”, zaključio je Kovačević.

izvor M portal.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more