IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: DARIO Vraneš da liječi demenciju, PES i Demokrate da mu uskrate podršku… (foto)

“Vraneš, naime, navodi da se, da ga odbornik u lokalnom parlamentu to nije napomenuo, ne bi ni sjetio da je 21. maja Dan nezavisnosti Crne Gore. S obzirom na to o kakvom se kalibru političara radi, uvjeren sam da je 21. maj i te kako urezan u pamćenje predsjednika opštine Pljevlja. Istina, sa potpuno negativnom konotacijom i žaljenjem, ali to je manje važno…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 02. VI. 2022… 11: 38… NIKOLA Zirojević: DARIO Vraneš da liječi demenciju, PES i Demokrate da mu uskrate podršku… (foto)

SRAMNO Vraneš predsjednik opštine u državi koju ne priznaje: Slavljenje Dana nezavisnosti nazvao cirkuskom predstavom

Sa žaljenjem sam primio vijest o pogoršanju zdravstvenog stanja predsjednika Opštine Pljevlja, Darija Vraneša, saopštio je portparol SDCG i kandidaa za poslanika na listi “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada”, Nikola Zirojević.

Predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš politički je fenomen kao visoki funkcioner u državi koju ne priznaje.

Vraneš je, naime, saopštio da prekida praksu ukrašavanja grada za 21. maj – Dan nezavisnosti, nazivajući to “cirkuskom predstavom”. 

Vraneš je u odgovoru na odborničko pitanje Marka Tošića iz DPS-a, kazao da se ne bi ni sjetio da je Dan nezavisnosti 21. maj da ga nije napomenuo. 

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: Bojkot je jedini način da se zaustavi lažni popis čiji su rezultati unaprijed poznati... (foto, video)

Tošić je, prethodno, pitao Vraneša zašto nije nastavio praksu prethodnika da se grad ukrasi državnim zastavama za ovaj državni praznik. 

S obzirom da se radi i zdravstvenom radniku, možda će moj savjet biti suvišan, ali svakako – gospodinu Vranešu preporučujem da pothitno obavi potrebne preglede, jer dalji razvoj demencije može postati veoma ozbiljno opterećenje prilikom obavljanja funkcije koju pokriva”, navodi Zirojević i dodaje:

“Da budem iskren, od Vraneša ovakav stav i ne čudi, na ovoj politici je i dobio glasove. Pa ipak, očekujemo jasno izjašnjenje o ovakvom odnosu predsjednika opštine prema državnom prazniku od strane njegovih partnera iz PES- a i Demokrata.

Neka ne budu u zabludi- prećutkujući ovakvo ponižavanje države u kojoj žive nije ništa manja odgovornost od ovoga što Vraneš radi. Jednako su odgovorni!

Ako je u njihovim redovima ostalo imalo građanskog, ako prema ovoj državi imaju imalo, ne ljubavi, nego poštovanja, pozivamo ih da uskrate podršku Vranešu i prekinu praksu ponižavanja države Crne Gore”, zaključuje Zirojević.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: Možda JAKOVA Milatovića isključe iz PES- a kao Jevrosimu PEJOVIĆ, od Demokrata smo navikli da nemaju stav… (foto)

izvor Antena M.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more