IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: DARIO Vraneš da liječi demenciju, PES i Demokrate da mu uskrate podršku… (foto)

“Vraneš, naime, navodi da se, da ga odbornik u lokalnom parlamentu to nije napomenuo, ne bi ni sjetio da je 21. maja Dan nezavisnosti Crne Gore. S obzirom na to o kakvom se kalibru političara radi, uvjeren sam da je 21. maj i te kako urezan u pamćenje predsjednika opštine Pljevlja. Istina, sa potpuno negativnom konotacijom i žaljenjem, ali to je manje važno…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 02. VI. 2022… 11: 38… NIKOLA Zirojević: DARIO Vraneš da liječi demenciju, PES i Demokrate da mu uskrate podršku… (foto)

SRAMNO Vraneš predsjednik opštine u državi koju ne priznaje: Slavljenje Dana nezavisnosti nazvao cirkuskom predstavom

Sa žaljenjem sam primio vijest o pogoršanju zdravstvenog stanja predsjednika Opštine Pljevlja, Darija Vraneša, saopštio je portparol SDCG i kandidaa za poslanika na listi “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada”, Nikola Zirojević.

Predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš politički je fenomen kao visoki funkcioner u državi koju ne priznaje.

Vraneš je, naime, saopštio da prekida praksu ukrašavanja grada za 21. maj – Dan nezavisnosti, nazivajući to “cirkuskom predstavom”. 

Vraneš je u odgovoru na odborničko pitanje Marka Tošića iz DPS-a, kazao da se ne bi ni sjetio da je Dan nezavisnosti 21. maj da ga nije napomenuo. 

Čitaj još:   VLADIMIR Putin u Evropi ima dva odana državotvorca- satelita: Autokrate Vučića i Orbana... (foto, video)

Tošić je, prethodno, pitao Vraneša zašto nije nastavio praksu prethodnika da se grad ukrasi državnim zastavama za ovaj državni praznik. 

S obzirom da se radi i zdravstvenom radniku, možda će moj savjet biti suvišan, ali svakako – gospodinu Vranešu preporučujem da pothitno obavi potrebne preglede, jer dalji razvoj demencije može postati veoma ozbiljno opterećenje prilikom obavljanja funkcije koju pokriva”, navodi Zirojević i dodaje:

“Da budem iskren, od Vraneša ovakav stav i ne čudi, na ovoj politici je i dobio glasove. Pa ipak, očekujemo jasno izjašnjenje o ovakvom odnosu predsjednika opštine prema državnom prazniku od strane njegovih partnera iz PES- a i Demokrata.

Neka ne budu u zabludi- prećutkujući ovakvo ponižavanje države u kojoj žive nije ništa manja odgovornost od ovoga što Vraneš radi. Jednako su odgovorni!

Ako je u njihovim redovima ostalo imalo građanskog, ako prema ovoj državi imaju imalo, ne ljubavi, nego poštovanja, pozivamo ih da uskrate podršku Vranešu i prekinu praksu ponižavanja države Crne Gore”, zaključuje Zirojević.

Čitaj još:   Vic dana Hvali se deda od 85 doktoru...

izvor Antena M.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more