IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SIPA SAOPĆILA DETALJE MEĐUNARODNE AKCIJE ZAPLIJENILI 124 KG KOKAINA- Na području Hercegovine u paketima banana… (foto)

Kokain su pronašli radnici u paketima banana, a vlasnik firme je prijavio pronađenu sumnjivu materiju djelatnicima MUP- a i SIPA- e…

ŠIROKI BRIJEG: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 04. VI. 2022… 00: 38… SIPA SAOPĆILA DETALJE MEĐUNARODNE AKCIJE ZAPLIJENILI 124 KG KOKAINA- Na području Hercegovine u paketima banana… (foto)

Na području Širokog Brijega u petak navečer, u skladištu jedne firme je pronađeno je 124 kilograma kokaina.

Kako je potvrdila glasnogovornica SIPA- e Jelena Mivočić, u sklopu međunarodne akcije jučer su otkrili i privremeno oduzeli 124 kilograma praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.

Po njezinim riječima, istraga je u tijeku i trenutno ne mogu davati više informacija.

Kokain su pronašli radnici u paketima banana, a vlasnik firme je prijavio pronađenu sumnjivu materiju djelatnicima MUP- a i SIPA- e.

Čitaj još:   NOVI HAOS U PES- u: MILOJKO Spajić bojkotovao prijem, a ANDREJ Milović ekspresno poklopio ideju JAKOVA Milatovića o odlaganju izvještaja EK!... (foto)

Drogu su pronašli radnici u paketima banana te su odmah sve prijavili prvo svojim šefovima da bi vlasnik kompanije obavijestio MUP ZHK. Kokain je inače bio u kartonskim kutijama u koje se pakuju banane.

izvor Hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more