IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PUCNJAVA U LJUBLJANI: Ubijene dvije osobe, počinitelj nađen mrtav, kod sebe imao bombu- Pozadina strašnog zločina je?… (foto, video)

Dvije su osobe od prostrijelnih rana preminule na mjestu događaja u LJUBLJANI…

LJUBLJANA: Slovenija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 06. VI. 2022… 00: 38… PUCNJAVA U LJUBLJANI: Ubijene dvije osobe, počinitelj nađen mrtav, kod sebe imao bombu- Pozadina strašnog zločina je?… (foto, video)

Ljubljanom su oko 15 sati odjeknuli pucnjevi, javlja N1 Slovenija. Kako je priopćila Policijska uprava Ljubljana, dvije su osobe od prostrijelnih rana preminule na mjestu događaja, a kasnije je na širem području pronađen još jedan mrtav muškarac za kojeg se vjeruje da je počinitelj.

Još je uvijek u tijeku prikupljanje informacija i utvrđivanje svih okolnosti, pišu Slovenske novice.

Kako neslužbeno doznaje Slovenska tiskovna agencija, počinitelj je nakon pucnjave pobjegao automobilom, a navodno je kod sebe imao još oružja i ručnu bombu.

Na predjelu Polja je zaustavio automobil, izašao iz njega i potom si presudio, piše RTV Slo, no policija te informacije još nije službeno potvrdila.

Čitaj još:   VUKAŠIN Perović: Vučićeve nove marionete- MANDIĆA JE ZAMIJENIO JAKOV A PIPUNA MILOJKO... (foto)

“Molimo da se pridržavate uputa policijskih službenika kako zadržavanjem na licu mjesta ne biste ometali rad interventnih službi”, poručuju iz Policijske uprave Ljubljana.

Prema neslužbenim informacijama, današnji je događaj eskalacija spora između trojice muškaraca. Vlasnik i suvlasnik zalagaonice navodno su pili kavu na terasi lokala kada im je prišao treći muškarac. Međusobno su bili poslovno povezani, a prva dvojica su trećem navodno dugovala novac, javlja 24ur.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

izvor Jutarnji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more