IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

’’RENT A MLADA’’: Agencije za iznajmljivanje nevjesta sve popularnije u Crnoj Gori! (foto, video)

Da Crna Gora ide u korak sa modernim evropskim trendovima, govori i to što se i u našoj državi nedavno otvorila jedna takva agencija za ’’bračnu pomoć’’ usamljenim uspješnim mladićima…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 06. VI. 2022… 11: 38… ’’RENT A MLADA’’: Agencije za iznajmljivanje nevjesta sve popularnije u Crnoj Gori! (foto, video)

Agencije za iznajmljivanje raznih stvari i životnih potrepština uobičajena su pojava u modernom svijetu. Rentiraju se stanovi, automobili, dadilje, a razna mala i srednja preduzeća pružaju usluge iznajmljivanja širokog spektra usluga i stvari bez kojih moderni život koji se odvija sve bržim tempom ne bi mogao da se zamisli.

Ipak, u svijetu postoje agencije koje se bave veoma neobičnim uslugama iznajmljivanja. Neke od tih su svakako agencije koje se bave iznajmljivanjem nevjesta, odnosno ženske pratnje za uspješne muškarce koji zbog mnogo obaveza nemaju vremena da se posvete braku. Ili jednostavno nemaju afiniteta prema tom vidu muško-ženskih odnosa.

Da Crna Gora ide u korak sa modernim evropskim trendovima, govori i to što se i u našoj državi nedavno otvorila jedna takva agencija za ’'bračnu pomoć’’ usamljenim uspješnim mladićima.

”RENT A MLADA”: Novi HIT u Crnoj Gori

Kako je MEGAEKSKLUZIVNO za Portal Aktuelno rekla izvršna direktoraka Agencije za bračne usluge ’’Alexis’’ Vasiljka Kačavenda, sve više mladih i uspješnih muškaraca koristi usluge iznajmljivanja mlade.

’’Dolaze mi uspješni mladi muškarci koji nemaju vremena i afiniteta prema toj vrsti odnosa, a njihova familija, posebno rođaci iz ruralnih predjela, žele da ih vide oženjene. Stoga smo mi prepoznali potrebu za otvaranje agencije ’Alexis’ koja je već sad postala hit u jednoj određenoj populaciji mladih ljudi u Crnoj Gori’’, rekla je Kačavenda u MEGAEKSKLUZIVNOJ izjavi za Aktuelno.

Čitaj još:   KOBNO DRUŽENJE U MINHENU: Hrvat ubijen na košarkaškom igralištu, osumnjičen 22- godišnjak porijeklom iz BiH... (foto)

Kako kaže, nude širok spektar usluga – od rentiranja mlade na jedan dan, radi pokazivanja rodbini sa sela, pa sve do višemjesečnih aranžmana.

’’Mlada se može rentirati na jedan dan, da se pokaže rodbini. Ona uredno nauči sve podatke o njenom ’izabraniku’ i detalje o mjestu iz kojeg potiče da bi lakše impresionirala rodbinu. Zatim iznajmljujemo djevojke na nekoliko dana ukoliko je u pitanju familijarno slavlje ili višednevno putovanje. Nerijetko se dešava da neke djevojke budu izmajmljene na par mjeseci’’, rekla je naša sagovornica.

Kaže da postoji specijalan paket za političare.

’’S obzirom da je politika veoma delikatna stvar imamo specijalan paket za osobe koje se bave tim pozivom. Recimo određeni političar iznajmi djevojku i sa njom se vjeri pred jednan izborni ciklus, a oženi se pred druge izbore. Otvoreni smo za sve kombinacije i posao ide više nego dobro’’,  rekla je Kačavenda.

Naša sagovornica je za kraj poručila da vjeruje da će ovaj oblik usluga biti sve zastupljeniji u Crnoj Gori kako se bude približavala pristupanju EU, gdje su ovakvi trendovi uobičajeni. (U.P.A.)

Čitaj još:   IVAN Vujović: Cirkusanti se i dalje igraju Vlade i politike

BONUS VIDEO: “BRAĆO RUSI, IMA DA VAS NEMA” Šahrimanjan: Kad budu čuli da su stigli avioni F- 16 to će im biti kraj

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more